Bună, Maica!

Versiune tiparTrimite unui prieten

Vreau doar să întreb ceva mai indiscret - și dacă o să jeneze pe cineva îmi cer mii de scuze și nu am nicio dorință să provoc rău la nimeni.

Vreau doar să știu dacă pământul are o vechime de 5 miliarde și ceva de ani și noi ca populație a acestui glob suntem în existență de câteva zeci sau sute de mii de ani, care în tot acest proces ar însemna doar câteva secunde într-un fus orar de 24 de ore, nu face ca religia pe care o urmăm să fie ceva nou și care își are rădăcinile în ceva mult mai vechi și sacru pe care noi nu îl putem înțelege și doar așa, prin bunătatea față de oameni și de aproapele nostru, ăsta e primul pas prin a înțelege de fapt sau a nu înțelege partea noastră dintr-un întreg?

O zi binecuvântată să aveți și sănătate la toată lumea! Doamne-ajută!

Îmi pare rău că nu-ți pot răspunde la întrebare. Știi, întrebarea mea este cum să fac ca nu cumva să-L pierd pe Dumnezeu, să nu cumva să pierd legătura vie cu El și să ajung cu bine la întâlnirea cu El de la capătul vieții mele.

Asta nu înseamnă că disprețuiesc întrebarea ta sau întrebările de acest gen, dar, pur și simplu, nu-mi dă Dumezeu niciun răspuns. Dar pot să te asigur că m-a impresionat profunzimea întrebării și a gândului tău.

Dumnezeu să te binecuvinteze!

Maica Siluana

Adaugă comentariu nou