Farmece

Versiune tiparTrimite unui prieten

Întrebarea mea vine după o lungă poveste și am să încerc să-i fac un rezumat. Sunt căsătorită de trei ani. Soțul provine dintr-o familie care crede în farmece. Și acum doi ani v-am lăsat un mesaj în care v-am spus că am găsit în cameră două lucruri din melană și care păreau făcute de mână de om. De câteva luni s-a îndepărtat de mine și lucrul ăsta mă distruge. Soțul a fost pe la vrăjitori și i-au zis că eu le-am pus în cameră și că i-am făcut vrăji... Nu am putut suporta comportamentul lui și am plecat cu bebelușul de 6
luni la părinți.. Și acum, ca să mă împac cu el, trebuie să recunosc ceva ce nu am făcut. Ce pot să fac?? Sfătuiți-mă, sunt disperată.

CM

În primul rând să te spovedești curat, profund și să te împărtășești dacă primești binecuvântare. Să-ți împărtășești bebelușul.
Apoi să binecuvintezi pe soțul tău. Să spui cât mai des: Doamne, binecuvintează-l pe soțul meu și tatăl copilului meu...X. Binecuvântarea anihiează puterea vrăjmașului chemat prin vrăji.

Citește, te rog, și Acatistul Sfântului Arhanghel Rafail pe care îl găsești la noi pe site la rubrica Rugăciuni.

În niciun caz, să nu recunoști ceea ce nu ai făcut, dar să crezi că Dumnezeu îl va ajuta pe soțul tău dacă tu te vei ruga pentru el și nu-l vei vorbi de rău nimănui. El acum e bolnav, e stăpânit de rugăciuni malefice, dar rugăciunea ta îl va ajuta să iasă din asemenea situație. Nu-i judeca și nu-i vorbi de rău nici pe părinții lui. Când noi facem păcate, chiar „mici” cum ar fi vorbirea de rău, forțele răului pătrund ușor în viața noastră. Așa că roagă-te și pentru ei, binecuvintează-i.

Apoi, când soțul tău se va întoarce, încercați să nu mai locuiți cu părinții. Și să păstrezi mereu inima curată prin spovedanie, rugăciune, post. Te va ajuta foarte mult.

Nu primi disperarea. Sentimentele negative sunt însoțite de gânduri rele, duc la necredință și la celelalte rele. Așa că înarmează-te cu răbdare, nădejde și vei birui, adică Domnul va birui.

Dumnezeu să te binecuvinteze!

Maica Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar