Donează 3,5%

Versiune tiparTrimite unui prieten

*Iubiţi-vă unii pe alţii, aşa cum v-am iubit Eu pe voi! (Ioan 15,12)

Lucrează această poruncă, dăruind 3,5% din impozitul tău ca să devii împreună slujitor cu Dumnezeu al celor care-L caută, Îl află şi înaintează pe Calea mântuirii.

Şi noi avem nevoie de tine!

Slujirea noastră este o slujire liturgică adică o lucrare din marea Liturghie de după Sfânta Liturghie în Biserică. Ca urmare, nu este o prestaţie făcută unor clienţi, ci o slujire a aproapelui după porunca lui Dumnezeu şi cu puterea Lui. Beneficiarii noştri nu plătesc taxe de participare şi nu contribuie la cheltuielile adiacente activităţilor. În acelaşi timp, beneficiarii noştri, sunt partenerii noştri, sunt împreună lucrători cu noi. În această calitate, noi înşine suntem beneficiari, primind cu recunoştință contribuţia lor: încredere, ascultare, daruri morale şi materiale, onestitate, perseverenţă, bucurie împărtăşită.

Această atitudine nu exclude grija şi preocuparea noastră de a ne menţine ca realitate socială, organizaţie non-profit, care presupune cheltuieli de întreţinere şi dezvoltare de la chirie, energie electrică şi termică, consumabile, până la crearea de noi ateliere şi activităţi (Raport activități 2020).

De aceea apelăm la dumneavoastră spre a ne ajuta donând 3,5% din impozitul pe venitul realizat în anul anterior. 

Mai jos aveți link-ul pentru a descărca fișa 230 în format printabil, completată cu datele Asociației CFC Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, care se depune până la 25 mai 2022

În acest an se menține posibilitatea de a opta pentru distribuirea sumei de 3,5% din impozit către același beneficiar pe o perioadă de 2 ani. Solicitarea poate fi reînnoită după expirarea perioadei de 2 ani.

Cererea completată se depune în format hârtie, direct la registratura organului fiscal de care aparțineți, sau prin poştă, cu confirmare de primire, până pe 25 mai 2022.

Poate fi depusă şi prin mijloace electronice de transmitere la distanţă. Pentru formularul electronic accesați acest link D230_21012021.pdf, și puteți completa cu datele Asociației astfel:

- anul 2021

- bifați entitate nonprofit/unitate de cult

- cod de identificare fiscala entitate nonprofit/ unitate de cult: 18472561

- denumire entitate nonprofit/ unitate de cult: ASOCIATIA CFC SFINTII ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL, IASI

- cont bancar: RO 51 RNCB 0140025294990001

Ca până acum, colectăm și noi aceste formulare completate de voi și facem demersurile de depunere. Pentru aceasta vă rugăm să ne transmiteți formularul completat în format hârtie pe adresa poștală: CFC Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, Iași, str Talpalari nr 12, cod 700127, jud Iași.

* Cererea 230+instrucțiuni de completare, format printabil (aici datele Asociației sunt completate)

 

Cu rugăciune și recunoștință, maicile de la Centrul Sfinții Arhangheli Iași

 

(Vizualizați în Internet Explorer dacă întâmpinați erori la deschiderea documentelor în format pdf)

 

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar