Doamne, uite câte am de făcut!

Versiune tiparTrimite unui prieten

Biruințe:

Într-o sâmbătă, când de regulă la noi e curățenie generală+mâncare+ieșit afară cu copiii, mi-am dorit foarte mult să ajung la biserică în jurul orei 18 deoarece era o întâlnire cu un părinte invitat din Belgia. Trebuia neapărat să fac tot ce v-am scris mai sus pentru că Duminica nu aveam cum, iar în timpul săptămânii mi-ar fi fost imposibil. Astfel, l-am rugat pe soț să mă ajute, dar cum avem o problemă în acest sens (aproape dintotdeauna ne certăm când trebuie să facem curățenie și mâncare - asta și din cauza mea, căci sunt pretențioasă și cer prea mult, cred). A răspuns afirmativ, dar la nici 20 de minute am început să ne supărăm reciproc, astfel că l-am rugat să plece afară cu copiii și am zis că le fac singură pe toate. De dimineață Îl rugasem pe Domnul să mă ajute spunându-I ce-mi doresc să fac în acea zi. Dar după mica ceartă am constatat că e imposibil, așa că m-am rugat și am strigat la Domnul: „Doamne, uite câte am de făcut, știu că nu pot fizic să le fac singură. Știi că trebuie să le fac, vreau foarte mult să ajung la agapă, ajută-mă Tu, iar dacă nu-mi este de folos, renunț la această întâlnire”.

Vreau să vă spun că în mai puțin de 10 minute m-a sunat sora să mă întrebe dacă nu aș avea nevoie de ajutor, iar când a venit, a mai adus o prietenă. A fost incredibil! În trei ore făcusem curățenie în toată casa + mai multe feluri de mâncare + copiii s-au bucurat de natură. Iar agapa a fost de mare folos pentru că m-a ajutat mult în relația cu soțul și timp de o săptămână s-au liniștit și apele între noi doi. Între timp s-au mai tulburat, dar asta e altă discuție.

Biruințe R:

Rareș a reușit să-mi ceară când are nevoie de îmbrățișare și iubire, pentru că de regulă când îl drăgăleam pe cel mic țipa sau ne certa. Acum vine și deschide brațele către mine.

Uimiri soț:

Că mă iubește chiar și când nu îi place de mine, sau îl supăr. Dacă mă deschid și îl primesc cu mai multă iubire și acceptare, se liniștește și mă primește cu iubire.

Uimiri R:

Că are o bucurie specifică copilăriei și că reușește să se bucure pentru daruri foarte mici, nesemnificative chiar. Are tăria să spună ce îl deranjează și, când vrea, se comportă foarte bine.

Mai sunt, dar le las și pentru zilele viitoare.

Vă doresc o săptămână Binecuvântată!

Cu drag,
R M

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar