Donează 2%

Versiune tiparTrimite unui prieten

Iubiţi-vă unii pe alţii, aşa cum v-am iubit Eu pe voi! (Ioan 15,12)

Lucrează această poruncă, dăruind 2% din impozitul tău  ca să devii împreună slujitor cu Dumnezeu al celor care-L caută , Îl află şi înaintează pe Calea mântuirii.

Şi noi avem nevoie de tine!

Slujirea noastră este o slujire liturgică adică o lucrare din marea Liturghie de după Sfânta Liturghie în Biserică. Ca urmare, nu este o prestaţie făcută unor clienţi, ci o slujire a aproapelui după porunca lui Dumnezeu şi cu puterea Lui. Beneficiarii noştri nu plătesc taxe de participare şi nu contribuie la cheltuielile adiacente activităţilor. În acelaşi timp, beneficiarii noştri, sunt partenerii noştri, sunt împreună lucrători cu noi. În această calitate, noi înşine suntem beneficiari, primind cu recunoştință contribuţia lor: încredere, ascultare, daruri morale şi materiale, onestitate, perseverenţă, bucurie împărtăşită.

Această atitudine nu exclude grija şi preocuparea noastră de a ne menţine ca realitate socială, organizaţie non-profit, care presupune cheltuieli de întreţinere şi dezvoltare de la chirie, energie electrică şi termică, consumabile, până la crearea de noi ateliere şi activităţi.

În această preocupare intră şi apelul nostru către dumneavoastră de a ne ajuta donând 2% din impozitul dumneavoastră pe venit.
Aceste activităţi şi cheltuielile aferente lor, pot fi verificate la rubrica Rapoarte de pe siteul nostru.

Cum direcţionez 2%?

* Descărcați declarația 230

(Vizualizați în Internet Explorer dacă întâmpinați erori la deschiderea documentelor)