Donează 3,5%

Versiune tiparTrimite unui prieten

Vă dorim să aveți un an bun, cu dar de la Dumnezeu, gânduri frumoase și mult ajutor la tot lucrul bun!

În 2023 vă rugăm din nou să ne ajutați în activitățile noastre desfășurate în cadrul Asociației CFC „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Iași, prin direcționarea a 3,5 % din impozitul pe salarii/pensii pe anul 2022.

Puteți opta pentru distribuirea sumei de 3,5% din impozit către același beneficiar pe o perioadă de 2 ani. Solicitarea poate fi reînnoită după expirarea perioadei de 2 ani.

Cererea completată se depune la organul fiscal corespunzător adresei din buletin. Sau, poate fi depusă prin mijloace electronice de transmitere la distanță până pe 25 mai 2023.
De asemenea, colectăm la sediul Asociației aceste formulare completate de voi și facem demersurile de depunere. Pentru aceasta, vă rugăm să ne transmiteți formularul completat în format hârtie (sau datele necesare completării: numele, CNP, adresa din buletin, inițiala tatălui). Sau, puteti folosi acest link https://formular230.ro/asociatia-c-f-c-sfintii-arhangheli-mihail-si-gavriil, care vă dă posibilitatea să completați rapid formularul și să-l trimiteți prin email la adresa sfarhangheli@gmail.com.

Cu rugăciune și recunoștință, maicile de la Centrul de Formare și Consiliere „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, Iași

* Cererea 230, format printabil (Vizualizați în Internet Explorer dacă întâmpinați erori la deschiderea documentelor în format pdf)

AtaşamentMărime
PDF icon 230_cfc_2022.pdf271.76 KB

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar