Donează 3,5%

Versiune tiparTrimite unui prieten

Iubiţi-vă unii pe alţii, aşa cum v-am iubit Eu pe voi! (Ioan 15,12)

Lucrează această poruncă, dăruind 3,5% din impozitul tău  ca să devii împreună slujitor cu Dumnezeu al celor care-L caută , Îl află şi înaintează pe Calea mântuirii.

Şi noi avem nevoie de tine!

Slujirea noastră este o slujire liturgică adică o lucrare din marea Liturghie de după Sfânta Liturghie în Biserică. Ca urmare, nu este o prestaţie făcută unor clienţi, ci o slujire a aproapelui după porunca lui Dumnezeu şi cu puterea Lui. Beneficiarii noştri nu plătesc taxe de participare şi nu contribuie la cheltuielile adiacente activităţilor. În acelaşi timp, beneficiarii noştri, sunt partenerii noştri, sunt împreună lucrători cu noi. În această calitate, noi înşine suntem beneficiari, primind cu recunoştință contribuţia lor: încredere, ascultare, daruri morale şi materiale, onestitate, perseverenţă, bucurie împărtăşită.

Această atitudine nu exclude grija şi preocuparea noastră de a ne menţine ca realitate socială, organizaţie non-profit, care presupune cheltuieli de întreţinere şi dezvoltare de la chirie, energie electrică şi termică, consumabile, până la crearea de noi ateliere şi activităţi (Raport activități 2019).

În această preocupare intră şi apelul nostru către dumneavoastră de a ne ajuta donând 3,5% din impozitul dumneavoastră pe venit. Pentru anul 2019 au fost publicate și sunt de completat doua declarații pentru oricine dorește să doneze, una pentru perioada 1 ianuarie 2019 - 31 martie 2019 și cealaltă pentru perioada 1 aprilie 2019 - 31 decembrie 2019. Pentru perioada 1 ianuarie 2019 - 31 martie 2019, în cazul Centrului Sfinții Arhangheli puteți dona 2%, opțiune care este deja bifată în formularul de completat. 

Ambele formulare completate cu datele noastre pot fi descărcate de mai jos.
 

Cum direcţionez 3,5%?

* Descărcați declarația 230, 1 ian - 31 martie 2019

* Descărcați declarația 230, 1 apr - 31 dec 2019

(Vizualizați în Internet Explorer dacă întâmpinați erori la deschiderea documentelor)