Draga mea

Versiune tiparTrimite unui prieten

Draga mea,

Știu că mereu ți-ai dorit să ai o prietenă foarte bună, în care să ai încredere deplină, căreia să-i încredințezi toate secretele, frământările, problemele tale; cu care să te sfătuiești mereu, știind că niciodată nu te va lăsa, la greu sau la bine. Mai știu că, până acum, toate cele în carer ți-ai pus încrederea te-au dezamăgit și tu ai suferit. Te înțeleg, îți înțeleg tristețea, neputința, singurătatea în fața situației de acum; și îți înțeleg disperarea, când tu singură va trebui să alegi, știind că ceea ce alegi acum pentru copilul tău nenăscut îți va marca definitiv viața.

Te rog lasă-mă să-ți împărtășesc un secret: am găsit pe Cineva care îți poate fi prieten pe viață, fără a te părăsi, fără a te dezamăgi; ba chiar va purta toată povara ta, oricât de grea ar fi. De fapt, El este și acum lângă tine, așteptă să-L primești și să-I încredințezi Lui toată neputința ta. E Cineva pe care nu L-ai cunoscut până acum, dar te vei bucura să știi că e singura ta nădejde. E Domnul – vorbește cu El și cere-i ajutor...!

Știu că tot ce gândești în clipa asta este să scapi de copilașul care crește în tine, crezând că e ceva străin de ființa ta, care-ți va încurca mersul vieții... Dar, oare crezi tu că așa este? Gândește-te numai ce minune s-a întâmplat, ca o nouă viață să apară chiar în ființa ta, așteptând de la tine toată ocrotirea și dragostea până ce va vedea lumina zilei. Uite cum se agață acum cu toată nădejdea de tine, cum devii cel mai important om pentru copilașul din tine, câtă liniște are el, încredințat fiind că îi vei oferi protecția ta și nimic nu-i va împiedica creșterea... Îmi spui că este imposibil, că trebuie să-ți vezi de viața ta, că e prea devreme, că-ți vei face părinții de rușine, că vei fi condamnată de o lume întreagă...

Nu-ți omorî copilașul! Tu ai toată puterea acum! Vezi, niciodată în viața ta nu ai avut atâta putere ca acum, încât să decizi tu pentru viața copilului tău. Oare cum o vei folosi? Da, scenariile ar fi multe: poți să-l omori acum și să-ți continui viața în dezmierdări poate, pînă într-o zi, când vei constata că odată cu copilașul tău ai ucis propriul tău suflet și brusc, aflată pe marginea prăpastiei, să plângi înțelegând crima, dar să nu mai poți schimba nimic.

Sau, poți alege să-l păstrezi, să-i dai viață... Da, știu, poate va fi greu de tot, vei fi abandonată, alungată, și totuși atâta putere îți va da Domnul, care va purta El însuși toată greutatea ta, încât vei simți de la o zi la alta cum o forță nevăzută crește în tine.

Te rog, alege să-i dai viață și vei fi mai puternică decât crezi; Însuși Domnul vă va îmbățișa pe amândoi și Maica Domnului o să vă ferească de tot răul.

Tu știi că puterea este în tine și ești liberă să decizi: a face binele sau a face răul. Curaj draga mea, copilașul tău simte încă de pe acum zbuciumul tău, și mai târziu îți va mulțumi pentru că ai ales să te jertfești pentru el și nu să-l jertfești pe el pentru o lume mincinoasă...

Domnul și Maica Domnului să vă îmbrățișeze și să vă ocrotească, ca să creșteți împreună!

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar