Întâlnirea cu sine

Versiune tiparTrimite unui prieten
Cred că Seminarul m-a învățat în primul rând că am mult de lucrat la mine, că am răni din copilărie care trebuie vindecate și că am foarte mare nevoie de Domnul, mai mare decât credeam. Făcând sesiunile din seminar, m-am cunoscut mult mai bine pe mine însămi și am învățat să mă dedublez: când trec printr-o stare negativă, pe de-o parte sunt eu cea veche, cu reacțiile mele, dar acum mai există si eu cea nouă, de după seminar, care recunoaște schemele comportamentale la care sunt robită și încearcă să convingă omul vechi să binecuvinteze în loc să dorească răul, să ceară lui Dumnezeu putere să ierte decât putere să se răzbune.
 
Seminarul m-a învățat să mă uit mai profund în interiorul meu și să-I mulțumesc lui Dumnezeu mai des pentru darurile Sale, căci El mă ajută mereu, chiar și când nu-mi dau seama. Am învățat să-i dau lui Dumnezeu stările mele de furie, de nemulțumire, de tristețe. Și observ că, lucrând în continuare la mine, reușesc să fiu mai conștientă de mine și sa mă îndrept mai ușor după o cădere. 
 
Dar, să știți că Seminarul Iertării nu are doar 8 sesiuni.  Ci acesta e doar începutul. El ne dă armele necesare pentru a merge pe câmpul de luptă și a ne lupta cu vitejie pentru sufletul nostru, contra slăbiciunilor și patimilor noastre. Și, Doamne, așa-i de bine când ai cu ce să lupți!
 
Mulțumesc din inimă maicii Siluana, pentru dăruirea și învățăturile ei care mult au ajutat sufletul meu! Mulțumesc și ucenicelor sfinției sale, în special maicii Efrema, care m-a călăuzit pe acest drum al iertării! Slavă Domnului că există un asemenea seminar duhovnicesc, care să ne ajute să depășim rănile din trecut! Recomand cu căldură tuturor. 
 
Teodora

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar