Sunt atâtea lucruri despre care aş vrea să vorbesc cu Cineva!!!

Versiune tiparTrimite unui prieten

De multă vreme mă gândesc să caut un duhovnic căruia să mă pot spovedi până la capăt şi cu care să pot vorbi despre problemele care mă frământă.
Cu toate că sunt leneşă şi păcătoasă, cu fiecare zi care trece dragostea mea către Domnul creşte, iar credinţa se întăreşte. Acum trec printr-o perioadă în care sunt foarte vulnerabilă: mă acuz pentru toate problemele din viaţa celor din jurul meu, mă condamn pentru orice... iar în momentele de tensiune maximă îmi vine să renunţ la TOT...

Nu-mi găsesc locul şi nu mai pot răbda...

Am nevoie de o pauză!

Vreau să ştiu încotro să o iau!

A fost o vreme când nu trecea o zi fără să mă rog! Puteam să ţin post! Apoi, din grabă, în orice fac, mă mulţumesc să fac cu respect semnul Sfintei Crucii şi atât!

Am perioade când mi-e rău fără să mă doară nimic... când am un somn apăsător ce nu mă lasă să mă trezesc... Sunt atâtea lucruri despre care aş vrea să vorbesc cu Cineva!!!

V-am reţinut prea mult, îmi cer iertare! Vă mulţumesc pentru atenţia cu care aţi citit tot ceea am avut de spus!

Vă doresc sănătate şi Prea Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze cu Pacea SA!

Îţi simt frământarea, Mariana mea dragă, dar să ştii că această durere e de naştere. Acum simţi, înveţi cum e cu şi fără Domnul, acum înveţi că rugăciunea poate fi orice gest şi orice fapt pe care îl facem! Ei, dacă atunci când pui piciorul jos din pat iţi dai seama ce minune este şi că fără Domnul nu l-ai putea face, rugăciunea ar fi deja începută. De fapt este, pentru că sinele tău cel din adânc asta face. Fii şi tu cu tine, în tine şi bucură-Te de tot gestul mărunt şi cheamă-L pe Domnul acolo şi El va fi cu tine şi tu vei binecuvânta toate şi toate se vor sfinţi!
Totul e atât de simplu! Noi suntem complicaţi, suntem "setaţi" (cum spune părintele Rafail) de felul lumesc de a fi. Dar dacă în tot ce facem şi trăim Îl chemăm pe Domnul şi facem în faţa Lui, iată suntem în Rai. Desigur, la început vom fi în iadul din noi, dar numai acolo Îl întâlnim pe CEL ce ne trage la Lumină!

Te îmbrăţişez cu drag şi cu nădejde că vom fi împreună în Bucuria Învierii Celei Mari!

M. Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar