Se poate să ne dăm adresele de email unii altora?

Versiune tiparTrimite unui prieten

Doamne ajută, măicuţă!
În primul rând vreau să vă mulţumesc pentru tot ce faceţi pentru noi, tinerii vremurilor de astăzi. E adevărat că aţi cunoscut bucuria prin îndelungate căutări, se simte asta la dumneavoastră. Ştiu că vreţi să ne neteziţi calea de a ajunge mai uşor la această bucurie, pe care nimeni nu o va lua de la noi. Vreau să vă mulţumesc şi pentru faptul că v-aţi făcut timp şi pentru mine de a mă primi la Centru. Acum îmi dau seama ce bine e să vorbeşti cu cineva care te înţelege şi te îndrumă spre Cale.

Avem nevoie de comuniune, de trăire în Domnul, mai ales în zilele noastre. M-am regăsit în ceea ce v-a scris Iustina şi ce mai scriu unii tineri. Aş vrea să vă întreb dacă se poate să ne dăm adresele de email unii altora şi să ne împărtăşim căderile, dar şi momentele când Domnul ne ridică?

Doamne ajută, măicuţă!

Dan Alin

Şi îţi mulţumesc eu pentru că ai venit la noi şi pentru că vrei să-ţi asculţi dorinţa de comuniune!
Cine vrea să corespondeze cu Alin poate să-mi dea adresa şi eu i-o transmit cu drag! Dar să nu vă îndrăgostiţi repede unii de alţii! Încercaţi să trăiţi bucuria comuniunii şi dragostei frăţeşti în Sânul iubitor al Bisericii şi Domnul va rândui dragostea când va binevoi.

Desigur, e doar o sugestie, nu o poruncă sau un sfat!

Bucurie sfântă şi curaj!

M. Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar