Sunt o desfrânată

Versiune tiparTrimite unui prieten

Doamne ajută Măicuţă!
Sunt o desfrânată. Am atâta mizerie în suflet care nu mai ştie pe unde să iasă. Aş vrea să îi spăl şi eu picioarele Mântuitorului şi să I le şterg cu părul dar e aşa de întunecat locul în care sunt acum că nu văd nimic, simt doar teamă. Am strâns atâta răutate în suflet şi atâtea păcate încât simt că nu am ce să îi mai dăruiesc lui Dumnezeu decât nişte zdrenţe. Aş vrea să îi pot arăta lui Dumnezeu că Îl iubesc dar nu ştiu cum să îmi încep declaraţia de dragoste. Vă rog ajutaţi-mă cu un sfat.

Salomeea

Surioară şi copil drag,
Iartă-mi, te rog, marea întârziere şi primeşte acum, dacă te mai uiţi pe site, dragostea mea şi încrederea că acest strigăt ţi-a fost auzit şi că vei primi harul de care ai nevoie de îndată ce vei face primii paşi spre mila Domnului tău.
Nu de sfaturi ai nevoie acum, omule drag, ci de cineva care să te poarte o vreme de mână pe calea cea strâmtă. Te rog, primeşte-mă pe mine şi să facem împreună seminarul „Să ne vindecăm iertând”!
Adică să lucrezi cu Domnul Care suspină după tine şi te aşteaptă la cele două uşi pe care încă nu ai umblat de vreme ce eşti nefericită: cea a Bisericii şi cea a inimii tale. Acolo, la uşa inimii vei plânge durerea de a fi cum te vezi acum, şi dincolo, la Uşa Bisericii, vei afla puterea de a nu deznădăjdui văzându-te aşa.
Cu drag şi încredere,
Maica Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar