Azi am aflat că Dumnezeu e Pace adâncă, profundă

Versiune tiparTrimite unui prieten

Sărut mâna, Măicuță! 
Am să încerc să pun în cuvinte ce am trăit azi, deși mă îndoiesc că am să pot. 
Azi am aflat că Dumnezeu e Pace adâncă, profundă. Asta a venit în mine după ce m-am împărtășit - PACE și BUCURIE! 
Am simțit, simt cum a intrat în mine puterea lui Dumnezeu, aia care te transformă din rob al păcatului în rob al Domnului. Nu aveam cum să înțeleg asta până acum. Mi-era frică de păcat pentru că mă biruia mereu și parcă eram singură. Nu eram singură, asta știu, dar acum Doamne e în mine altfel. Parcă m-a cuprins cu totul. A intrat în fiecare celulă. Știți m-am simțit ca fiul risipitor care mânca, înfuleca aproape, că tare îi era foame și tare îi era dor și tare se mai bucura! Doar că eu m-am hrănit cu Doamne... of! De mi-aș da seama ce înseamnă asta! Știu doar că e lucru mare și că face minuni. Cu mine a făcut deja... minune cum nu mă așteptam vreodată. Slavă Domnului!!! Azi inima mea a cântat într-una Aliluia și Slavă Ție, Doamne! 
Maică ”problema” e că am înțeles și altceva: că Doamne mi-a dat, mi S-a dat, dar că asta mă responsabilizează, mă îndatorează oarecum, într-un mod cât de fericit se poate. Mă ”obligă” ca să zic așa să lucrez împreună cu El la mântuirea mea! Și așa voi face. Sunt a LUI!!! În sfârșit ACASĂ!!!! Da, am ajuns acasă! Slavă Ție, Doamne!!!!!!!!! 

CV

Dumnezeu este Pace și simt asta toți cei ce și-au venit în sine de pe calea zbuciumată a căutărilor de sens în străinătate.
Îndrăznește acum, Copil iubit să mănânci Viața de care aveai nevoie și să te bucuri dând Slavă Celui ce este acum în fiecare celulă a ființei tale.
Da, ești responsabilă, dar acum acesta responsabilitate nu mai e ceva „juridic”, ci pur și simplu bucuria de a răspunde iubirii lui Dumnezeu și de a avea grijă de tine, comoara Lui neprețuită!
Cu drag mult, cu recunoștință pentru toată osteneala ta pe Cale și cu rugăciune,
Maica Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar