Doamne, eu, azi, nu știu ce trăiesc! Sunt o străină în viața mea! Trezește-mă!

Versiune tiparTrimite unui prieten

Dragă maică,
nu am știut cum să încep altfel, decât cu un strigăt de ajutor către Domnul.
Acum mă întorc către dumneavoastră și surorile mele, către frații mei: în urma unui conflict cu prietenul meu, care este un băiat credincios, cu frica lui Dumnezeu, dar și cu alte frici, am încasat o mamă de bătaie. Nici eu nu am fost ușă de biserică. L-am amenințat, când am văzut cât de tare mă umilește, am ales din arsenalul meu de arme... mitraliera, și el a dat ca un cioban, cu pumnii înfierbântați de furie.
Îmi dau seama că am căutat-o, de altfel îmi era indiferent dacă da în mine sau nu, căci sufletul meu urlă de durere. Și a dat.
Nici o secundă nu am fost supărată, ci numai plângeam... mă durea „nebunia” lui.
Mă durea că a căzut în așa răutate asupra mea, și că eu asistam neputincioasă la această mizerie omenească, pe care o consider a mea și a lui... o relație care a eșuat în pumni.
De ce a dat?
Nici el nu știe exact. Eu cu atât mai puțin.
Poate că Dumnezeu o să descopere într-o zi care a fost cauza, deși deocamdată pare a fi un cumul... Important este că eu știu că nu trebuia să dea și nici eu să-l întărât.
Acum vrea să ne împăcăm.
Inima mea tace.
Aștept să-mi treacă, și nădăjduiesc într-o minune, că am să mă pot uita în ochii lui vreodată, și va fi ca înainte.
Poate se găsește cineva să-mi dea un sfat cu privire la violență, mai ales de la cei ce au trecut prin ea. Vă mulțumesc anticipat.

Hristos a înviat!

Anca

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar