Mă rog la bunul Dumnezeu că rățușca cea urâtă să se transforme într-o lebădă

Versiune tiparTrimite unui prieten

Probabil ceea ce ți s-a inoculat de mic în cap lucrează mai departe din subconștient fără să-ți dai seama. Dacă ani de zile ți s-a tot repetat că ești prost, dobitoc, bătut în cap etc. apoi schimbi familia (te însori) și în noua variantă continuă la fel: schizofrenic, psihopat, handicapat mintal, îndrăcit etc. Păi, chiar dacă nu crezi la un moment dat ajungi să te întrebi oare chiar așa să fie sau dacă chiar sunt așa dar nu-mi dau eu seama de acest fapt. Am ajuns să merg până la medic ca să mă conving că n-am nimic la cap și că sunt sănătos psihic. Dar încet, încet, văzând și reacția străinilor din afara mediului în care te afli îți dai seama că nu ești așa (poate chiar opusul a ce ți se tot inoculează). Când eram mic îmi plăcea mult povestea cu rățușca cea urâtă. Crescând am început să îmi găsesc singur drumul și rostul în viață și să mă detașez de etichetele pe care încercau să mi le agațe de gât. Sper din tot sufletul și mă rog la bunul Dumnezeu ca rățușca cea urâtă care am fost să se transforme în final într-o lebădă (și toată suferința să fi fost cu rost, pentru smerirea și întoarcerea mea pe calea mântuiri, și Doamne iartă-i pe cei care m-au făcut să sufăr că n-au știut ce făceau!).

Ad,
un păcătos

P. S. Vă mulțumesc de tot sprijinul și ajutorul dat, îmi sunteți de mare folos pe calea mântuirii mele!

DA, asta este calea: să nu mai asculți de cele băgate de tine, la presiunea celorlalți în subconștient, ci de Domnul și Dumnezeul tău pentru că ești, în primul rând, fiul lui Dumnezeu în Fiul Său! și ai datoria și dreptul să onorezi această demnitate. Și vei închide, așa cum deja lucrezi, gura acestor legiuni de voci și vei fi liber în Cel Ce Este Adevărul.
Acum, binecuvântând și iertând, ne vom vindeca rănile și vom învăța să devenim lebăda gândită de Dumnezeu. Sau, poate, vom descoperi cu multă uimire că „rățușca cea urâtă” e atât de iubită de Dumnezeu încât își poate permite să se umple de strălucirea Slavei Lui până la a deveni „rățușca cea frumoasă”! Hmmm! Ce zici?
Cu drag mult și încredere și respect,
Maica Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar