Vă simt foarte aproape de sufletul meu

Versiune tiparTrimite unui prieten

Dumnezeu să vă binecuvântez!
Nu v-am întâlnit niciodată, dar v-am urmărit conferințele dumneavoastră pe internet și v-am citit învățăturile, vă simt foarte aproape de sufletul meu iar în momentele când simt că sufletul meu se umple de acea bucurie și acea iubire față de Mântuitorul nostru din preaplinul meu se revarsă și asupra dumneavoastră! Vă sunt recunoscătoare pentru cuvintele înțelepte, pentru dragostea care răzbate din ele, pentru umorul fin și benefic!
Suntem norocoși că pe lumea aceasta mai există oameni ca dumneavoastră!
Ioana Maria

Nu suntem norocoși că au existat și există anumiți oameni pe lumea aceasta, deși ne bucurăm și ne folosim mult de prezența și lucrarea lor, ci pentru că Dumnezeu e cu noi și ne cercetează mereu și mereu, prin toți și prin toate, și ne îmbie cu bucuria Lui cea Sfântă.

Și, mai mult, dacă astăzi vei merge într-un loc în care se află pietre, pietricele pe jos, și te vei opri și le vei privi cu puțină atenție, vei găsi cel puțin una atât de frumoasă încât vei ști că Domnul a gândit-o și a făcut-o ca să te mângâie pe tine și să te ajute să te lepezi de „hormonii de stres” pe care-i fabricăm uitând porunca iubirii și a bucuriei!

Și ce să mai spunem despre felul în care ne mângâie Domnul de îndată ce ne îndurăm să ne lepădăm de voia noastră egoistă și să facem voia Lui ca să-L primim și să-L păstrăm în inima și viața noastră ca iubire care debordează!

Așa că tot meritul e al tău, al vostru, copil iubit, că aveți foame și sete de cele ce ne zidesc sufletul! Și numai la cererea voastră, și pentru voi, îmi dă Domnul darurile despre care vorbești. Așa că se cuvine să-I mulțumim în fiecare clipă și să ne rugăm să ne lumineze pe toți ca să-L slujim după rânduiala pe care o crede de cuviință pentru fiecare!
Dumnezeu să te binecuvânteze, Copil drag!
Maica Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar