Am aflat că pruncul pe care-l port în pântece are trisomie 13

Versiune tiparTrimite unui prieten

Iubită Maică,
Sunt înnebunită, în sufletul meu se dă o luptă cumplită: am aflat că pruncul pe care-l port în pântece are trisomie 13, o boală cromozomială foarte gravă. Nu-mi trece prin cap să fac avort, dar gândul că voi avea un copil retardat mintal și care va avea un mare handicap mă termină. Îmi pun nădejdea în Sfântul Nectarie, în Sfântul Ioan Rusul. Am înțeles că și Sfântul Ioan Maximovici ajută mult în sarcini cu probleme. Trebuie să recunosc că i-am cerut Domnului să-mi ia copilul ori în timpul sarcinii ori imediat după naștere SAU SĂ-MI DEA UN COPIL SĂNATOS. Am văzut pe net că acești copii arată ca niște monștri, mi-e greu să accept că voi avea un astfel de copil.
A.

Îți înțeleg durerea și spaima și mă rog Domnului să te ajute cum Singur știe în acestă grea încercare. Aici, nici un cuvânt omenesc nu te poate ajuta, pentru că singurul ajutor pe care îl poți primi este direct de la Dumnezeu. Tu să te încredințezi cu totul Lui, să te împărtășești des, să spovedești toate, să mergi la Sfântul Maslu și să alergi la toți sfinții iubiți ai lui Dumnezeu cu credință și nădejde nebune. Acum e ceasul în care vei trăi nebunia credinței în Domnul, acea credință care nu se mai sprijină pe nici un calcul omenesc. Acum Îl vei cunoaște pe Domnul la lucrarea Sa!
Iubește-ți pruncul din pântece, că sufletul lui e întreg și minunat și te simte și te iubește! Nu are niciun handicap sufletul său și puterea lui de a iubi și de a răspunde la iubire este desăvârșită. Iubește-l și-ți va răspunde cu iubire și ce vei trăi nu va putea fi egalat de nimic altceva.
Te îmbrățișez cu dragoste și încredere și te aștept să-mi scrii des ca sa fiu, cât pot, alături de tine în aceste momente ale vieții tale.
Cu rugăciune, binecuvântare și dragoste,
M. Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar