Draga mea Măicuță, dragii mei frați și surori în Hristos,

Versiune tiparTrimite unui prieten

Dumnezeu să vă răsplătească dragostea și rugăciunile cu care ne înconjurați. Le simțim cu tot sufletul și toată ființa noastră, ne dau putere și încredere.
Vă îmbrățișăm cu toată dragostea în Hristos. Toată recunoștința noastră.
În curând sper să va pot scrie mai mult.
Cu mult drag,
Miruna și Luca
P. S. Despre nevoile noastre, încă nu-mi dau seama cât de stringentă e partea financiară, sau ce va fi pe viitor, nu prea mă pot gândi la asta. Știu doar că deocamdată tot venitul nostru se duce pe medicamente, analize și consultații, dar măcar asta reușim să acoperim și asta e important acum. Deocamdată, pentru noi e infinit mai important ajutorul sufletesc și duhovnicesc pe care ni-l dați. Nu am cuvinte să spun cât de important. Vă rugăm, rugați-vă în continuare pentru noi. Sper să vă scriu luni seara mai mult.

Am să-i scriu și surioarei noastre din Coreea, primim cu multă bucurie și recunoștință ajutorul ei (în special cărțile, pentru că e una din ocupațiile noastre de bază în perioada asta).
Vă sărut mâinile, Măicuță. Știți, nu pot să nu vă spun, sunt atât de uimită cum lucrează Domnul chiar și prin evenimentele astea care la prima vedere par momente de suferință, și de fapt cum, trăindu-le cu Domnul, devin momente de extraordinară bucurie, vindecare, dragoste. Știu că înțelegeți, dacă aș spune altcuiva ce trăiesc acum, ar zice că sunt nebună. Sper să am timp să vă povestesc mai multe luni. Pot să le îmbrățișez și pe toate măicuțele de lângă dumneavoastră?
Miruna

Și te rugăm să ne ții la curent cu nevoile tale.
Domnul să vă ocrotească și să transforme acest mare necaz în loc de întâlnire cu marea lui Milă și Iubire!
Cu drag și rugăciune și încredere în voi și în mila Domnului,
Maica Siluana cu toată casa ei

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar