Pentru Iulia

Versiune tiparTrimite unui prieten

Alege viaţa ta și a copilului tău. "Răul" pe care tu îl vezi acum (singurătatea, lipsa sprijinului material s.a.) nu va fi mai mare decât cel în care vei cădea făcând avort (acesta e adevăratul rău). Crede-mă pe cuvânt. Îţi spun din proprie experienţă. Va fi mult mai greu după aceea. Off! Doamne fereşte!!!

Fetelor, femeilor nu vă mai lăsaţi păcălite, amăgite, luptând de fapt împotriva voastră și a copiilor voştri, prin a alege avortul sau pilula care ne mutilează viaţa și sănătatea. Să nu mai fugim de feminitatea noastră, ci să ne asumăm feminitatea noastră! Să spunem DA vieţii noastre și vieţii copiilor noştri la care suntem chemate a spune DA.

Spune DA, Iulia, vieţii tale și a copilului tău care deja s-a zămislit în tine și trăieşte, și are nevoie de tine să crească și să se nască. Crede-mă, iarăşi, căci am simţit din plin această nevoie a copilului de mamă, și pentru că Dumnezeu s-a milostivit de mine și mi-a dăruit o bucurie de fetiţă. Ce bucurie și mângâiere!!!... Până la lacrimi. Alege să trăieşti această bucurie. Și copila mea a apărut într-un moment în care nu aveam serviciu, eram slăbănogită fizic la propriu, un motiv pentru care am dus sarcina greu, nu mai intru în detalii. Domnul să te lumineze și să te întărească! Curaj, îndrăzneşte... la capăt e bucurie

Irina-Iuliana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar