Ce pot face pentru sufletul lui?

Versiune tiparTrimite unui prieten

Dragă Maica Siluana,
Mare este Dumnezeu că v-a lăsat printre noi.
Aș dori să știu ce se întâmplă cu sufletul unui copil avortat fără voie – ,,pierderea sarcinii”, deoarece am pierdut astfel un copil la două luni de sarcină. Unde s-a dus? Este fericit dacă nu a ajuns la botez? Mă cunoaște că sunt mama lui deși nu l-am văzut, dar îl plâng? Ce pot face pentru sufletul lui?
Vă implor să-mi răspundeți!
Duhovnicul meu nu mi-a răspuns, ci m-a spovedit și împărtășit.
Lacrima

Eu nu știu ce se întâmplă cu suflețelul copilașului tău, dar știu că Dumnezeu este Iubire și că tu ești și rămâi mama lui și că tot ce vei face tu în viața îl va afecta și pe el!
Tu să cauți Împărăția, să fii mereu cu Domnul și Domnul Însuși îți va da pacea și liniștea de care ai nevoie ca să aștepți cu încredere întâlnirea cu El și cu copilașul tău cu nădejde. Ce ne oferă Domnul în Biserică este Duhul Sfânt și, prin El, vom ști toate! Nu ne este de folos să aflăm ceva cu puterile sufletești nevindecate, neduhovnicești!
Să ai nădejde și credință și să ai grijă de viața ta, de casa ta, de mântuirea ta și Domnul îți va dărui mângâierea de care ai nevoie în acest necaz și bucuria cea sfânta pe Cale.
Cu durere, dragoste și încredere,
Maica Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar