Cum este totuși, Dumnezeu?

Versiune tiparTrimite unui prieten

Doamne ajută!
Mă numesc Georgeta, am 43 de ani și locuiesc într-un sat numit Sărulești din județul Călărași.
Deși am mai citit câte ceva despre Dumnezeu și Sfinții Lui, am totuși o mare nedumerire în privința Lui.
Cred că El este acolo sus, noi aici jos pe pământ, L-a trimis pe Fiul Său să ne traseze niște „sarcini” pe care să le îndeplinim în lumea asta și, în funcție de cum le împlinim, ajungem sus la Dumnezeu sau în iad la satana.
În felul ăsta mă simt complet descurajată pentru că nu sunt în stare să împlinesc nici măcar un canon bisericesc, darămite o poruncă dumnezeiască! Sunt sluga aceea netrebnică sau vasul de ocară. Cred că Dumnezeu este mereu furios pe mine. Nu reușesc să-L văd bun, cu toate că ni se spune că El ne iubește foarte mult.

CUM ESTE TOTUȘI, DUMNEZEU!?
Georgeta

Dumnezeu este cu totul și cu totul altfel decât Îl vezi! Cu totul și cu totul altfel decât ți-a fost proiectat sau ți L-ai proiectat în imaginar.
Te rog, să faci o listă cu ce nu-ți place la Dumnezeu, așa cum ți-L imaginezi, și vei găsi exact ce te caracterizează în relația cu cei din jur. Ai pus pe Dumnezeu felul dumitale de a fi, fel pe care îl urăști, dar iubirea de sine nu-ți dă voie să trăiești această ură decât dacă o proiectezi pe ceilalți, inclusiv pe Domnul.
Poate că cei din jur nu suportă acest lucru și te sancționează. Dar Domnul primește cu dragoste și înțelegere aceste proiecții și acuzații și te așteaptă cu răbdare să-L cunoști așa cum este.
Și-L vei cunoaște dacă te vei lepăda de felul de a fi care te stânjenește și te face nefericit, cu ajutorul Lui. Îl găsești așteptându-te cu dragoste în Biserică. El te va curăți de tot păcatul și El îți va da putere să faci ce nu poți face. Dar numai dacă vrei!
Cu durere dar și nădejde,
Maica Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar