Ei, e cumplit să faci ceva de musai!

Versiune tiparTrimite unui prieten

Dragă Măicuță,

Vă scriu în fugă câteva lucruri pentru a le veni în ajutor surioarelor cărora le este greu să-și accepte datul. Mama mea mi-a spus cândva că se aștepta să fiu băiat și iată-mă fată... Am trăit mulți anișori comportându-mă ca atare împrăștiată, bădărană, ei ce mai, ca un băiețoi. Dar m-am căsătorit - cumva- împotriva voinței mele pentru că îmi doream COMODITATEA ȘI VISAM LA MULTE ALTE LUCRURI. IATĂ-MĂ MAMĂ ȘI SOȚIE CU FORȚA!

Ei, e cumplit să faci ceva de musai! Și culmea, când era în burtică prima mea fetiță îmi doream să fie băiat, o credeam băiat și mare dezamăgire am avut la nașterea ei... chiar respingere... și este tare nefinuță... ca un băiețoi... Dar Domnul are milă de toți și a rânduit să o cunosc pe maica Siluana și să fac Seminarul care, pe lângă minunata binecuvântare, m-a învățat să mă accept ca femeie, să-I mulțumesc și să-L binecuvântez pe Domnul că m-a chemat la viață ca femeie! Și s-a schimbat totul în sufletul meu... am scăpat de coșmar și am acceptat-o pe a doua fetiță și mă pregătesc să o primesc POATE și pe a treia fetiță a mea.

Nu vă mai spun ce probleme am avut cu relația intimă cu soțul meu, biată maica știe de câte ori îi scriam aproape deznădăjduită că nu mai pot... dar binecuvântând situațiile și cerând iertare pentru căderi și nepierzând nădejdea vindecării merg mai departe.

Seminarul și sfaturile, și mai cu seamă rugăciunile măicuței, m-au ajutat și mă susțin mereu. Domnul să o binecuvânteze și să o țină mulți ani pentru a mai ajuta atâtea suflete chinuite de nedumerire!

Vă îmbrățișăm toți D., S., P., și N., și bebe

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar