Un suflet singur

Versiune tiparTrimite unui prieten

Ce ar trebui să facă un om care e sfârșit, terminat, obosit, de viață, de chinul ăsta?

Ce face un om care vede că nu vine ajutor de nicăieri și se simte uitat, părăsit, abandonat cum mulți oameni dragi l-au abandonat?

Ce se face un om când nu mai are nici drag de rugăciune și citește puțin așa fiindcă cândva iubea rugăciunea dar acum e prea plin de bube ca să mai simtă ceva?

Ce face un om care e în cădere liberă?

Un singur lucru m-am rugat, să-mi dea ceva, o boală, indiferent cât e de grea, și să mântuiască sufletul meu ca să mă scoată din viața asta de chin. Dar rugăciunile unui om din păcate mândru am auzit că nu sunt bine primite și nici faptele bune. Așa se spune în cărți, nu e de la mine...!

Ce să facă un om care urlă în interior, urlă de durere și nimeni din cei din jur nu-l aude? Ce să facă un om care din multa răutate a sufletului se ceartă cu Dumnezeu și cârtește și se supără și plânge durerea ei și nimeni nu îl ajuta, nimeni nu întinde o mână de ajutor...

Ce poate face un om singur, atât de singur?

Un suflet singur

Aceasta este etapa cea mai grea a suferinței noastre! Dar, iată că te apropii de capătul ei!

Curaj!

Până acum ai suferit singur pentru că ai trăit doar ce te-a durut și ai proiectat în afară „concepția ta despre oameni” pe care ai dobândit-o în experiențele tale nefericite și dureroase!

Acum a venit vremea să te vindeci de „cataracta” afectivă, să scapi de bârna durerilor tale (care nu sunt deloc mici) din ochișorii tăi, cu mila și harul lui Dumnezeu ca să treci la o nouă modalitate de viață.

Uite, acum poți face doi pași către ieșirea din singurătate:

1. Să te așezi în fața unei icoane și să vorbești cu Domnul sau cu Măicuța Lui! Poți să spui orice!
2. Să facem împreună seminarul „Să ne vindecăm iertând”!

Mă rog pentru tine și te binecuvintez și-ți mulțumesc pentru mesaj.

Cu drag și încredere,

Maica Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar