Rugăciune devine orice cuvânt pe care îl adresezi lui Dumnezeu

Versiune tiparTrimite unui prieten

Sărut mâna dreaptă Măicuță...

Sunt atât de recunoscător Domnului pentru că mi-am adus aminte de ceva foarte important din timpul abuzului realizat de mama mea. Am citit într-o carte despre abuz, despre faptul că cei abuzați, nu au puterea de a spune NU vătămării/abuzării trupului propriu de către ceilalți oameni. Eu îmi aduc perfect aminte că eu când mama m-a abuzat, după câteva minute, am dat-o la o parte cu toată forța... spunându-i că NU vreau să fac asta, și să mă lase în pace! Știți de ce Îi sunt recunoscător Domnului?Pentru că mi-a dat o asemenea putere să spun: NU! E important, de atunci a început vindecarea mea... oarecum.
Și credeți-mă că am o mare bucurie în suflet destăinuindu-vă acest lucru!
Și am iertat-o maică Siluana, pentru acel moment.

Și să vă mai destăinui ceva. Rugăciune devine orice cuvânt pe care îl adresezi lui Dumnezeu!!! La orice pas, când Îi povestești lui Dumnezeu ce simți, sau când Îi ceri sfatul. Dar mai simplu de atât: Chiar și când Îi spui vrute și nevrute... și acest vrute și nevrute devine rugăciune, poartă către bucurie... Minunat!

Vă mulțumesc, sunteți o părticică din inima mea, și mereu veți avea un loc acolo!

Cu drag și cu mult respect.
Un copil, al dumneavoastră

Da, acel „NU” a fost începutul vindecării tale și conștientizarea puterii lui acum, când nu mai ești singur, ci cu Domnul, devine sursa unui NU spus atât oricărei momeli spre păcat, cât și oricărei sugestii de amânare a pocăinței sau rugăciunii!
E minunat felul cum trăiești rugăciunea! Și vei vedea că în momentele grele, de încercare, inerente vieții noastre în această lume, și evenimentele vor deveni rugăciune dacă le vom arăta Domnului și Îl vom chema în ele!
Și eu îți mulțumesc și mă rog pentru tine și Îl rog pe Domnul să te binecuvânteze.
Cu drag și recunoștință,
Maica Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar