Dacă mă las cu totul în voia lui Dumnezeu

Versiune tiparTrimite unui prieten

Dacă mă las cu totul în voia lui Dumnezeu, atunci Îl pot lăsa să lucreze în mine iertarea față de viața mea, de părinți, de profesorii și de toți oamenii care m-au rănit, dar păcatele mele nu mă lasă întotdeauna să fac aceasta. De aceea am înțeles că singura soluție este pocăința permanentă și împlinirea poruncilor Lui Dumnezeu cu ajutorul Lui.
Am făcut exercițiul de a cere ajutorul lui Dumnezeu atunci când nu puteam ierta și Dumnezeu m-a ajutat.
În fața lui Dumnezeu încep să-mi conștientizez păcatele proprii și greutatea care apasă asupra mea de către acestea. Dacă Îl las pe El să lucreze în mine numai voia Sa nu mai am nici o problemă nici legată de viața pământească, nici de moarte și nici de ceea ce va fi după aceasta deoarece nedorind decât voia Lui (pentru care m-a adus de la neființă la ceea ce sunt) nimic altceva nu mai contează. Totul este numai voia Lui Dumnezeu în toată ființa mea și în toată zidirea Lui. Amin.
Ghi

Nimeni nu mi-a mai răspuns așa de scurt și, în același timp, atât de complet la temele acestei sesiuni. Mulțumesc mult pentru felul în care ai lucrat și pentru hotărârea de a continua să nu faci voia tiparelor scrise în tine prin rănile primite de-a lungul vieții. Îți mulțumesc, de asemenea, pentru luciditatea cu care îți vezi „partea ta” de contribuție la nefericire și pentru responsabilitatea pe care ți-o asumi ca să te vindeci.
Acum îți va fi mult mai ușor să lucrezi efectiv, cu Domnul, „Sesiunea 8”!
Cu dragoste și rugăciune,
Maica Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar