O mărturie

Versiune tiparTrimite unui prieten

Scriu aici o mărturie despre starea mea de bine. Și mulțumesc lui Dumnezeu! 
Acum trei luni eram în spital cu pruncul și vă scriam în disperare ca să vă rugați pentru el. 
Atunci ne-am mai chinuit o vreme și-apoi am ieșit din greul ăla. 
Acum privind în urmă zic că acel moment de coșmar cum părea atunci, azi îl văd ca pe o binecuvântare.

Zilele alea căutam cu înfrigurare un răspuns la problema mea și, deloc întâmplător, m-am întâlnit cu Maica Siluana și am primit: acum să te hotărăști dacă-l iubești pe Dumnezeu doar când ți-e bine sau și când ți-e greu. Și am înțeles, am ales să-L iubesc și copilul s-a făcut bine. Slavă Ție, Doamne!

Apoi am înțeles cât mă victimizam în starea aia, cât de multă energie acordam unei chestii negative, cât credeam că al meu copil e bolnav, tare și cât rău i-am făcut prin gândurile mele. Mi-am cerut iertare de la el și m-am oprit. E sănătos!

Și tot atunci de la întâlnirea cu Maica, mi-a răsunat în minte al doilea mesaj al ei: copilul suferă că voi părintii lui nu vă iubiți! Și mă gândeam, cum Doamne să-l iubesc pe omul ăsta? Că e așa și pe dincolo, că nu e așa, că mi-a făcut aia și cealaltă, că nu merită, că nu pot, nu vreau și nu știu cum ar fi posibil asta. Și mă rugam Doamne, dă-mi să-l iubesc pe omul ăsta al meu necondiționat, așa cum e el, fără așteptări de a fi mai bun, fără să vreau să se schimbe cu nimic, exact așa cum e el acum!!!!

Și am citit John Welwood despre iubire și am înțeles că iubirea e în mine, există pur și simplu, e suficient s-o deblochez, să-i dau drumul să existe! Că eu sunt iubire și am iubire și nu trebuie s-o aștept de la el, soțul meu și de la nimeni. Și, s-a întâmplat!!! să simt iubirea în mine, față de el, s-o exprim în drag de el, răbdare, blândețe, nejudecată, acceptare și bucurie! Și el s-a schimbat deja, puțin, însă observabil. E mai cald, mai prezent, mai răbdător...!!!!! și e deja o minune!!! pe care o trăiesc și mă simt de parcă aș fi descoperit paradisul! 

Am vrut să împărtășesc asta cu voi, și să înving frica de-a pierde minunea asta dac-o dezvălui, să vă mulțumesc pentru rugăciunile de-atunci și mă rog lui Dumnezeu să hrănească această sămânță fragilă care a ieșit din mine: IUBIREA!
Și mulțumesc Maicii pentru răspuns! Săru-mâna! 
IT

Mă întreb, dacă așa minuni se întâmplă când faci ce te învăță maica Siluana sau autorul unei cărți despre iubire, oare, ce se întâmplă cu noi și cu viața noastră când facem ce ne învăță și ne dă și putere să împlinim Cel Ce este Iubire?
Cu drag și recunoștință pentru ascultare, 
Maica Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar