Cuvintele maicii Rafaela „Nu mai pot după voi!" au răzbătut până în adâncul sufletului meu

Versiune tiparTrimite unui prieten

Doamne ajută! Măicuță Siluana, eu vă mulțumesc!
Cuvintele maicii Rafaela „Nu mai pot după voi!" (adică după noi, mirenii, care avem nevoie de ajutor) au răzbătut până în adâncul sufletului meu. Lucrând Seminarul cu Maica Nectaria, am realizat câtă încărcătură poartă cuvântul scris; și e normal să poarte, cuvintele sunt doar prelungiri ale vibrațiilor din sufletul nostru. Aș fi vrut să iau toata durerea asupra mea, ca să vă ușurez, dar nu se putea. Așa cum de curând ați postat pe site, „durerea se cerea trăită în amănunt" şi cred că ați trăit-o!
Vă mulțumesc sincer Maica pentru Seminarul Iertării. Așa am ajuns la dumneavoastră! Așa s-au deschis obloanele din sufletul meu, ferecate de aproape 40 de ani. Să știți că vă recunosc în fiecare frază din cărțile și conferințele dumneavoastră: „Doamne vindecă-mă!", "Doamne, învredniceşte-mă!", „naștere", „durere", „bucurie" sunt cuvintele pe care le întâlnesc cel mai des la dumneavoastră.
Acum mesajele pentru Maica Rafaela pur și simplu curg pe site. Să știți că sunt mulți oameni care sunt alături de dumneavoastră; mult mai mulți decât cei care postează sau vă scriu.
Domnul să o odihnească pe Maica Rafaela cu Odihna Lui.
Domnul să vă dea dumneavoastră și întregii obști multă sănătate și să nu ne lăsați!
Iertați că am îndrăznit să vă scriu. Am avut în minte cuvintele Domnului Hristos, Cel care a spus că Împărăția Lui se ia cu asalt.

Doamne ajută!
Marius Ghergu

Mulțumesc, Marius!
Mulțumesc pentru mângâiere.
Mulțumesc pentru dorința de a ne ajuta luând durerea noastră asupra ta. Dar nu numai că nu e posibil, ci nici de folos. Luând durerea cuiva îl lipsești de darul care vine prin ea. Dacă asta ar fi fost „soluția” la suferința umană, Domnul Însuși ar fi ridicat-o de la noi când Și-a făcut-o și a Sa. Domnul face din durerea pe care singuri ne-am provocat-o împotrivindu-ne nașterii celei fără de durere, vas al mângâierii Sale.
Doamne, ajută-ne să nu prăpădim în zadar nici o picătură de durere! Învață-ne s-o punem în potirul milostivirii Tale ca s-o prefaci în bucuria Ta cea sfântă după care tânjim în adâncul inimilor noastre!
Mulțumesc Marius că ai „ajuns la mine” și că te recunoști în cele trăite și mărturisite de mine. Îl rog pe Domnul să-ți dea har peste har ca, „trecând de mine”, lăsându-mă în urmă (cu drag și rugăciune), să ajungi mai lângă El, mai la El, mai în voia Lui cea sfântă! Așa și numai așa vom fi împreună în adevăratul sens al cuvântului.
Cu dragoste și recunoștință,
Maica Siluana

Adaugă comentariu nou

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar