Nu există moarte, ci doar o permanentă naștere!

Versiune tiparTrimite unui prieten

Preascumpă Maicuță!

Milostiv să-mi fie Dumnezeu că am aflat atât de târziu că măicuța Rafaela a adormit...Pentru mine a avut puține intervenții pentru că făceam parte din "artileria cea mai grea" a păcătoșilor, dar totuși, am știut-o prin sfinția voastră, Măicuță, și prin rugăciunile fierbinți pe care le-a adresat lui Dumnezeu pentru noi.
Când a murit Debby Ford, mare mi-a fost mirarea, dar am găsit rapid o explicație lumească pentru acest fenomen. Acum, când am auzit că măicuța Rafaela este bolnavă, mi-am spus în sinea mea că în mod cert este o eroare medicală și am sperat că în scurt timp această eroare va fi dezmințită...
Azi am intrat pe site și am văzut nedumeririle frățiorilor mei în legătură cu adormirea atât de timpurie (în accepțiunea noastră) a măicuței...și în mod automat m-a cuprins și pe mine incertitudinea care învăluia acest mister...
Citind cele scrise, într-o liniște totală, la un moment dat ceva în mine s-a declanșat puternic: măicuța Rafaela a avut o misiune minunată: a trăit pentru noi și prin fiecare îndemn, prin fiecare Cuvânt, durere, rugăciune-ȘI-A DAT VIAȚĂ PENTRU NOI!!!
Am simțit că viața care curge acum prin mădularele mele se datorează domniei sale și a sfinției voastre, Măicuță !!!Niciodată n-am reușit să înțeleg cum a murit Mântuitorul nostru Iisus Hristos pentru noi, dar ACUM a fost nevoie să moară măicuța Rafaela ca să pot înțelege în sfârșit această mare taină!!!
întristat este sufletul meu până la moarte pentru nerecunoștința și inconștiența în care am trăit până acum, crezând că totul mi se cuvine!!!
Singurul motiv care îmi mângâie inima în această clipă este bucuria măicuței Rafaela care petrece acum în Raiul cel Ceresc împreună cu Domnul și cu toți sfinții Săi și de unde continuă să se roage pentru noi!!!
închei, rugându-L pe Milostivul Dumnezeu să mă ierte și mulțumindu-I pentru incredibila Iubire pe care a transmis-o prin mine, micuța netrebnică către sfinția voastră!
Vă sărut mânuțele frânte, mintea și sufletul, măicuța mea frumoasă, prețioasă și de Dumnezeu binecuvântată!
Kati

 

Mulțumesc mult, Copil drag!
Măicuța Rafaela a murit așa devreme și așa de fulger ca să ne arate că nu există moarte, ci doar o permanentă naștere!
Gândindu-ne la pașii pe care nou-născuta noastră măicuță Rafaela îi are de făcut acum Dincolo, s-o însoțim cu rugăciune și credință nestrămutată că Domnul o primește în lăcașurile Luminii și ale Bucuriei Sale! Are nevoie de rugăciunile noastre pentru ca vrăjmașii Vieții să se topească în fața focului luminos al milostivirii Domnului!
Cu recunoștință și rugăciune
Maica Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar