Casă și sănătate

Versiune tiparTrimite unui prieten

Bună ziua,

În această perioada trec prin niște momente foarte dificile, bărbatul meu a avut accident cu motocicleta în urmă cu trei luni. De atunci numai ceartă avem în casă. Avem și o fetiță de 3 ani împreuna și care suferă enorm din cauza noastră. Astăzi din cauza oboselii psihice am intrat pe contrasens cu mașina, am avut noroc că mi s-a spart doar o roată.

Întrebarea mea este cum reușesc să fac față acestor încercări? Vreau să am liniște în casă și sănătate la toți membrii ei. Mulțumesc mult!

Iuliana

 

Draga mea Iuliana,

În primul rând, ai nevoie să te spovedești ca să primești har de la Dumnezeu. Pentru că numai harul te va ajuta nu numai să faci față acestor momente grele, ci să faci din ele un loc de întâlnire mai adevărată cu Dumnezeu, cu soțul tău, cu copilul. În aceste momente de criză, noi trecem printr-o adevărată judecată. Dumnezeu și conștiința noastră ne cheamă să ne întrebăm despre cum ne-am trăit viața și ce vrem să facem cu ea. Te rog să mulțumești urgent lui Dumnezeu că tu și bărbatul tău ați rămas în viață și că nu ați luat viața altor ființe. Apoi să faci ce te va învăța părintele duhovnic și să citești „Acatistul Sf. Arhanghel Rafail”. Îl găsești la noi pe site la rubrica rugăciuni.

Cu nădejdea că mă vei asculta, îți doresc pace inimii și casei tale.

Cu rugăciune și binecuvântare,

Maica Siluana

 

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar