Crearea lumii

Versiune tiparTrimite unui prieten

Preaminunată Măicuță, am și eu o întrebare.

De ce în Biblie scrie că Dumnezeu a creat Cerul și pământul dacă există mai multe planete? De ce nu scrie că Dumnezeu a creat Cerul și planetele?

Andreea

Probabil că nu ai prea mulți anișori, sigur ești încă la vârsta unor astfel de întrebări, adică o vârstă a naivității, dar și a setei de cunoaștere. Eu aleg să nu-ți dau răspunsul pe care ți l-ar da un teolog sau un biblist, ci voi încerca să-ți dau unul care să-ți atingă inimioara, însetată de cunoaștere. Deci: în Biblie scrie că Dumnezeu a creat cerul și pământul. Tu ți-ai îndreptat atenția către cer și pământ. Eu te rog să-ți muți atenția la Dumnezeu și să vorbești cu El. Să-I spui că vrei să-I simți prezența, să-L cunoști, să-L auzi, să-L asculți și că ai și câteva întrebări să-I pui, printre care asta. Atunci vei primi un răspuns care nu doar îți va mulțumi mintea, ci te va și sfinți. Te rog să mi-l spui și mie dacă voi mai fi în viață atunci.

A....și probabil că știi ce putem face ca să-L cunoaștem și să-L iubim pe Dumnezeu: ne spovedim, ne împărtășim, împlinim poruncile, ne împrietenim cu El.

Cu multă dragoste și încredere,

Maica Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar