Dumnezeu este viu și aproape de mine

Versiune tiparTrimite unui prieten

Doamne-ajută, măicuţa Siluana!

Vă tot ascult de aproximativ doi ani şi abia săptămâna asta am avut sentimentul că încep să înţeleg câte ceva din ceea ce cu o răbdare incredibilă doriţi să ne faceţi să înţelegem. Abia săptămâna asta, pentru o minunată clipă am avut sentimentul că Dumnezeu este viu şi este foarte aproape de mine! A fost un sentiment extraordinar pe care l-am avut când am înţeles că pot avea o relaţie personală cu Dumnezeu. A fost un mare OAU pentru mine!

De asemenea, după ce am ascultat de mai multe ori înregistrarea de la sesiunea 1 a seminarului iertării, am înţeles că iertarea este o putere ce o primim prin lucrarea harului bunului Dumnezeu şi al Sfântului Duh. În mintea mea era o mare nebuloasă despre ce reprezintă iertarea. Când am înţeles logic că iertarea este o putere ce ni se dă (ca un nou program pe computer), mi-am spus că trebuie să fac tot ce pot pentru a primi această putere, fără de care - tot de la dumneavoastră am înţeles - că nu pot primi nimic altceva, pentru că acesta este de fapt baza (un fel de soft) ce face posibilă primirea altor programe. Dacă programul iertării nu funcţionează, atunci nimic altceva nu funcţionează. Aşa că m-am pus pe treabă imediat.

C.D.

Mulțumesc mult pentru mesajul tău, din care am copiat acest fragment pentru a-l pune pe site, gândindu-mă că va fi de folos multora care încă n-au gustat prezența Dumnezeului Celui Viu, dar cred în El, Îl caută și nu-și pierd nădejdea.

Te îmbrățișez cu rugăciune și binecuvântare,
Maica Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar