Seminarul iertarii

Versiune tiparTrimite unui prieten

Sărut mâna maica mea! Mulțumesc lui Dumnezeu că mi v-a scos în cale acum aproape 20 de ani, la o emisiune tv în care coborați cu un rucsac în spate într-o canalizare. A fost pentru prima oară când am aflat, când cineva a spus că Dumnezeu este iubire. Mi-ați făcut poftă. ​​De atunci am rămas cu această simțire a unui Dumnezeu Bun. Nemărginit de Bun. Acum vreau să vă mulțumesc nădăjduind că vom petrece împreună la Domnul că aici nu mă mai satur să vă ascult. Acum ceva vreme am primit binecuvântare de la părintele meu să încep seminarul iertării, dar nu am știut cum să fac cum să încep, cu ce. Am citit cerințele de la prima sesiune și nu știu cu ce să încep. De unde pot ști ce am iertat și ce nu, ce mi-am iertat și ce nu? Sau poate e o frică de ce o să descopăr în mine? Vă rog să mă povățuiți cum trebuie începută lucrarea și în ce constă practic ceea ce ar trebui eu să fac. Vă mulțumesc!

Laurențiu

Mulțumesc pentru mesajul tău. Multă mângâiere mi-ai adus. Și amintiri dragi parcă din altă viață. Dar mai ales m-ai mângâiat și m-ai încurajat cu mărturisirea că ți-am făcut poftă de Dumnezeul nostru cel bun și iubitor. Și eu nădăjduiesc să fim împreună cu rugăciunile tale și ale tuturor celor care mă ascultă și primesc din prinosul inimii mele atât de mângâiată de Domnul. Dar și chinuită de durerile lumii.
Mă bucur mult că vrei să lucrăm împreună seminarul iertării. Începe cum poți. Când nu știi ce să spui, spune că nu știi. Oferă-I Domnului frica pe care o simți, dacă o simți și El o va transforma într-un fior de bucurie că-L primești până și în cotloanele cele mai ascunse ale sufletului. 
Te aștept cu drag.
Și eu îți mulțumesc și te îmbrățișez cu binecuvântare!
 
Maica Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar