Ajutor pentru nașterea unui prunc

Versiune tiparTrimite unui prieten

Sărut mâna, Măicuță. Cu plecăciuni în fața dumneavoastră îndrăznesc să vă adresez câteva cuvinte și o întrebare.

Datorită rugăciunilor și faptului că mi-am întors fața către Dumnezeu la durere, am reușit să mă recăsătoresc după câțiva ani de la divorțul de primul soț cu un bărbat credincios, lovit și el de greutățile vieții. Împreună cu actualul soț, ne dorim un copilaș împreună. Precizez că am doi copii din prima căsătorie, iar el unul. După niște tratamente, am reușit să rămân însărcinată, dar am pierdut sarcina.

Întrebarea ar fi: cum să mă rog, măicuță, că să mă poată auzi Domnul Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, și să ne ajute să putem avea un copil împreună?

GL

Pierderea copilașului, pierderea copilașilor în general, are loc datorită neputinței trupului mamei de a purta viața aceea, de a-l purta pe copil. Ca să poți purta copiii, ocupă-te de sănătatea trupului tău. Pentru asta, primul pas este să îl cureți de povara păcatelor pe care încă nu le-ai spovedit. Să ierți pe cei care te-au rănit, să-i binecuvintezi pe cei care îți fac rău.

Apoi să-ți eliberezi trupul de povara toxinelor pe care le acumulezi, le acumulăm, prin hrana plină de otrăvuri. Încercați amândoi o cură de dezintoxicare cu hrană cât mai sănătoasă, crudă, alimente cât mai alcaline, spun specialiștii. Un naturopat ar putea să-ți fie de mare ajutor. În orice caz, ferește-te de alimentele acide. Găsești informații pe internet despre ele.

Și, nu în ultimul rând, dragoste, tandrețe, grijă față de copiii pe care îi aveți deja.

Dumnezeu să te binecuvinteze!

Maica Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar