M-am îndreptat cu mari emoții către mărturisirea mea în fața Domnului

Versiune tiparTrimite unui prieten

Draga mea Măicuță,

În primul rând, cuvintele mele sunt sărace pentru a vă mulțumi îndeajuns și a-I mulțumi Domnului pentru toate câte mi-au fost și îmi sunt folositoare sufletului meu.

Ar fi multe de spus, însă mă rezum în acest moment în a împărtăși din bucuria zilei de azi. Având în vedere toate tulburările din ultima vreme și față de care m-a ajutat Domnul să păstrez o minimă pace pe cât posibil, m-am îndreptat cu mari emoții către mărturisirea mea în fața Domnului. Și spun sincer că nu am crezut să am atâta bucurie în momentul în care I-am spus DA. Așa bucurie am mai simțit acum mulți ani în urmă, când I-am spus DA Domnului în alte circumstanțe și când m-am împărtășit cu atâta drag cu Sfântul Trup și Sângele Său. Și asta, zic eu, ar putea fi și un îndemn pentru mine în a spune Domnului în orice moment DA, chiar și în alea atât de întunecate care ar vrea să mă separe de El și cu care nu e ușor a lupta. 

Cu atât mai mult am spus DA cu cât, deși nu am ales această cale, a căsătoriei, e o mărturisire de credință în fața Domnului, o mărturisire în a fi cu El și un moment în care să îmi dau seama cât de mult mă bucură, într-un moment în care aveam nevoie de această întărire în lupta cu unele gânduri.

Slavă Domnului pentru toate! 

Domnul să vă miluiască, să vă întărească și să vă ocrotească! Vă îmbrățișez cu mult drag și vă port mereu în rugăciune.

Mulțumesc.

Ștefania

Mulțumesc pentru mesajul tău! Este o mângâiere pentru inima mea îndurerată.

Da, ce ciudată e inima omului, Copila mea! Ea poate trăi în același timp și durere și bucurie. De fapt, asta e taina creștinului: capacitatea de a trăi „întristarea luminoasă”, capacitatea de a trăi durerea întregii lumi în bucuria biruinței Domnului asupra răului.

Să ne dea Domnul putere să-I spunem Da mereu și în toate circumstanțele!

Te îmbrățișez cu dragoste și binecuvântare,

Maica Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar