Am fost foarte trist văzând dezastrul de la referendum

Versiune tiparTrimite unui prieten

Dragă maica Siluana,

Am fost foarte trist în ultima vreme văzând dezastrul de la referendum și starea în care ne aflăm. O generație de handicapați -, vorba părintelui Iustin Pârvu. N-am crezut că se va mușamaliza atât de repede acest complot, că mulți dintre intelectualii pe care înainte îi apreciam au boicotat, că a fost multă ură peste tot și mi-a fost frică să mai vin cu idei sănătoase pe rețelele de socializare pentru că am știut că se va lovi. Intelectualii, medicii duc lipsă de gândire sănătoasă, nu mai vorbim de duhovnicie că sunt 0 în domeniul credinței. Nu îmi dau seama cum nici un medic nu a reușit să vorbească despre bolile care vin din actele sexuale neprotejate, pentru că nu cred că se protejează. O simplă postare pe Facebook nu au reușit. Am ascultat o conferință a părintelui Amfilohie din 2004 despre masonerie, sunt mai actuale că oricând subiectele. Trăim într-o societate bolnavă, adormită, indiferentă, strâmbă și inversată. Problema e ce o să întâmple cu preoții care nu doresc să-i cunune pe aceștia? Închisoare? Începe prigoana?

P.S.: E foarte greu, parcă nu mai putem atrage Harul lui Dumnezeu.

Doamne-ajută!

PBO

Da, Copile, a fost un dezastru și acum nu ne mai rămâne decât să trăim cu demnitate consecințele. Noi, cei care ne-am lipit de voia lui Dumnezeu, avem datoria să ne lipim de cei care din lașitate sau alte motive au fugit și chiar de cei care doresc răul omului.

Prigoana e începută mai demult, Copil drag, numai că a avut forme mai puțin vizibile. Toți homosexualii apăruți în vremurile de pe urmă ca ciupercile după ploaie sunt victimele acestei prigoane. Și noi suntem destul de implicați și vinovați, noi, credincioșii, pentru lipsa de atenție, de implicare, de rugăciune. De acum, prigoana va fi altfel, mereu altfel, din ce în ce mai tragică, dar Domnul va fi cu noi până la sfârșit. Și cei care rămân lipiți de Dumnezeu nu numai că nu-și vor pierde harul, dar îl vor atrage cu mai multă putere pentru că în durere omul e mai viu și mai atent.

Să-l citești pe Sfântul Siluan, Copil drag, ca să putem înțelege voia lui Dumnezeu în aceste vremuri.

Cu drag și binecuvântare,

Maica Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar