Aţi întâlnit vreodată unul suficient de sadic?

Versiune tiparTrimite unui prieten

Sărut mâna!
Câteva nedumeriri...

Măicuţă, în activitatea dumneavoastră cu tinerii de pe străzi, aţi întâlnit vreodată unul suficient de sadic încât să vă lovească şi să fugă? Vă întreb asta, pentru că mi-a fost dat să văd bucuria unor astfel de copii care, după ce îţi dădeau una în faţă pe nesimţite, te privau râzând de la distanţă.

Alexe

Am întâlnit oameni care m-au lovit, ciupit, scuipat, mai ales ocărât şi batjocorit verbal... Dar Domnul m-a învăţat să mă rog pentru ei şi mi-a dăruit o milă care nu mai lasă loc în sufletul meu pentru revoltă. Mă revolt şi mă mânii pe oamenii care ar putea să nu facă asta şi totuşi o fac... Altfel, nu mi-e decât milă. Nu te mai uita la tine, ci la ei şi-ţi va fi milă, o milă puternică şi curată ca o rugăciune! Pune început bun, rugându-te acum, puţin pentru ei! Sunt atât de umiliţi şi amărâţi. Şi ştii, aşa cum tu îţi afli plăcerea şi bucuria în a asculta de impulsurile care te alungă de la Rugăciune, aşa ascultă ei de impulsurile care le oferă ocazii să fie "băgaţi în seamă!" De fapt, el atunci strigă: "aş vrea să-ţi pese de mine, nu ca să-mi dai bani, ci atenţie!".

Învaţă să nu mai judeci pe nimeni, Alexe, şi vei vedea multe minuni în tine şi în jurul tău! Poate că gestul lor nu a fost decât o manifestare văzută a unui gând ascuns al tău, de acum, sau de altă dată...

Cu drag şi încredere,

M. Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar