Dacă acceptăm pașapoartele

Versiune tiparTrimite unui prieten

Maică, dacă acceptăm actele cu date biometrice înseamnă că ne-am lepădat de Dumnezeu și că ne însemnăm cu semnul fiarei? Vă rog frumos să-mi răspundeți!!!!!!!!!
Doamne ajută,
Emilia

Te rog să mă ierți de întârziere.
Te rog, om drag, pune această întrebare direct lui Dumnezeu, mai întai prin părintele tău duhovnic, apoi în rugăciunea de fiecare seară. Să-L rogi la fel de frumos cum m-ai rugat pe mine și vei primi răspuns cu siguranță, pentru că El te iubește mai mult decât te iubesc eu. Și mai adaugă și această întrebare: „Doamne, ce din ce am făcut și gândit astăzi a fost lepădare de Tine?”. Apoi primește tot ce-ți spune conștiința și pocăiește-te! Apoi, mulțumește-I pentru harul și darul pocăinței și nu deznădăjdui! Dar nici să nu cazi într-o stare care ți-ar aduce pieire veșnică. Nu uita nicio clipă, Emilia mea, că dacă Domnul te-a ales să te naști în aceste vremuri și tu ai ales să fii cu El, nu te va părăsi! Orice vom pătimi, să fie cu El și în El! Și tot cu El și în El să ne fie și toată bucuria, de la cea mai simplă până la cea mai sfântă.
Cu dragoste și prețuire,
Maica Siluana

Eroare | Centrul de formare şi consiliere Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil

Eroare

Mesaj de eroare

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /rest/www/sfintiiarhangheli.ro-0/sfintiiarhangheli.ro/includes/common.inc:2800) în drupal_send_headers() (linia 1499 din /rest/www/sfintiiarhangheli.ro-0/sfintiiarhangheli.ro/includes/bootstrap.inc).
  • TypeError: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /rest/www/sfintiiarhangheli.ro-0/sfintiiarhangheli.ro/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 în xmlsitemap_node_create_link() (linia 194 din /rest/www/sfintiiarhangheli.ro-0/sfintiiarhangheli.ro/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).
Situl a întâmpinat o eroare. Încercaţi din nou.