Bucuria e posibilă, aici şi acum!

Versiune tiparTrimite unui prieten

Am dansat în ploaie cu îngerii... Nu ştiu de ce am vrut să încep cu această propoziţie. Am fost la hram la un Schit de la noi, un loc de care sunt foarte ataşată şi de cei doi Părinţi care sunt acolo, și m-am întors cu bateriile încărcate şi plină de bucurie! După ce am ajuns acasă, am mers până la magazin și m-a prins ploaia. Pe drum spre casă am simţit cât de plăcută e senzaţia că te plouă (eram în tricou) și după ce am ajuns acasă am stat în curte (stau la casă) şi m-am bucurat de ploaie, dansam, zburam, râdeam și ziceam "minunate sunt lucrurile Tale, Doamne, toate cu înţelepciune le-ai făcut!!!". Am mers până în grădină şi am luat un ciorchine de strugure şi un măr şi le-am mâncat în ploaie... M-am bucurat de ploaie!! Cred că pentru prima dată în viaţa mea! M-am bucurat de aceste minunate lucruri pe care le-a creat Acest minunat Creator! M-am bucurat de viaţă, de natură, de florile din grădină, de ploaie, de nori, de roadele pământului, de toate aceste lucruri minunate create de Dumnezeu! M-am bucurat de Dumnezeu! M-am bucurat!!!
Poate pare un gest nebunesc, la prima vedere, faptul că efectiv am stat în ploaie... Dar nu a fost o simplă ploaie!! A fost o mângâiere, un surâs, un cuvânt... de la Dumnezeu.. un mare TE IUBESC!

Slavă Ţie Doamne, slavă Ţie!!!

Florina

Îţi mulţumesc pentru că ai avut curajul să faci ceea ce era nevoie ca să ajungi martorul viu al bucuriei de a fi tânăr în Hristos!

Fii binecuvântată!

Te îmbrăţişez cu mult drag,

M. Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar