Acum îmi urez succes în planul meu!

Versiune tiparTrimite unui prieten

Acum trei săptămâni aşa, mi-a venit o idee tare interesantă în cap! Da' greu de făcut!
Eram undeva şi o fată mi-a adus aminte de o colegă de la facultate, una pe care nu prea o simpatizez eu aşa mult, ba chiar mă irită, sau faptul că are 10 şi modul de a se comporta cu restul e şi mai şi... Şi totuşi aspectul fizic al ăleia văzută de mine, mă făcea să zâmbesc, pentru că îmi făcea dor de colega mea de la facultate. Şi deodată mi-am zis să caut ceva bun în fiecare om pe care nu-l suport eu aşa în mod deosebit (Andra un exemplu prea bun), să mă apropii de ei, şi să admir ceva la ei, să găsesc ceva în ei demn de admirat (trebuie să aibă fiecare ceva). Şi e acum distracţie, că sunt destule persoane: În special A. Pfuu! Aici e greu rău! Şi mă încântă ideea asta care mi-a venit! Dar e de lucru. Deja am început cu cineva care are boala contrazicerii. E adevărat că e ultra deşteaptă, împreună cu prietenul ei. Vai ce se contrazic şi între ei, dar şi cu cei din jur! O să-i dau şi alt nume, un nume care îmi place, ca să fie mai uşor să văd lucrurile bune în ea.

Şi am mai observat ceva, că atunci când se apropie cineva de un om mai marginalizat: fie că e urât, fie că are un handicap, o boală ceva şi asta îl face să fie eliminat din preferinţele oamenilor, mai dulce şi frumoasă şi puternică e relaţia dintre cei doi, mai curată, lipsită de scopuri şi mai plină de bucurii. Asta am observat. Sunt mai multe câştiguri frumoase, de ambele părţi.

Acum îmi urez succes în planul meu!

L.

Draga mea L.
Sunt tare bucuroasă să aflu mereu şi mereu noi "metode" folosite de Domnul Duhul Sfânt cu cei care vor să danseze cu El Dansul Vieţii şi al Iubirii dumnezeieşti! E atât de simplu şi frumos! Dar e nevoie ca şi noi să devenim simpli şi frumoşi!

Îţi doresc şi eu succes în planul tău şi-L rog pe Domnul să te binecuvânteze,

M. Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar