Măicuță rugaţi-L pe Domnul să mă ajute grabnic

Versiune tiparTrimite unui prieten

Scumpă măicuţă, sunt foarte tristă că nu găsesc răspunsul pe care îl caut. Mă aflu într-o situaţie foarte descurajatoare şi tot aşteptând răspunsul dumneavoastră m-am gândit să vă scriu din nou. Cred, după cum aţi menţionat, că sunt probleme în reţea. Maică, cum să fac să-mi înving emoţiile care nu mă lasă să fiu o persoană normală, să pot comunica liber cu oamenii indiferent de gradul lor de inteligentă? Aceasta este marea mea problemă care, tocmai acum când trebuie să-mi găsesc un serviciu s-a acutizat. Nu pot să trec peste faptul că, deşi am terminat o facultate, nu sunt bună de nimic. Am o situaţie materială grea şi toate pleacă de aici. Dumnezeu m-a uitat? El ştie neputinţele mele, de ce nu mă ajută? În El mi-am pus nădejdea, dar credinţa ia treptat locul deznădejdii. Abia mai pot câteodată să mă mai rog. Vreau ca totul să meargă spre mai bine, dar nu sunt semne. Aş dori măicuță să-mi dea Dumnezeu un serviciu care să-mi redea bucuria de a trăi. Parcă nimeni nu mă iubeşte, toţi suntem dezorientaţi. Măicuță rugaţi-L pe Domnul să mă ajute grabnic.
Adriana

Doamne, Dumnezeul nostru Multmilostiv şi Iubitor de oameni, ajută grabnic pe Adriana care are nevoie de ajutorul Tău!
Draga mea Adriana,

Acum, după ce L-am rugat pe Domnul să facă ce I-ai cerut, te rog pe tine să faci şi tu ce ţi-am cerut. Te rog să faci Seminarul cu Iertarea, ca să descoperi rădăcina sensibilităţii tale emoţionale şi să te rogi pentru vindecare. Dacă tu vrei să ţi se împlinească dorinţele fără ca tu să faci efortul să te arăţi Domnului şi să apelezi la Leacurile sfinte pe care ni le-a dăruit în Sfânta Biserică, încet încet te vei lepăda de Dumnezeu. Te vei lepăda pentru că ai vrea ca Dumnezeu să fie o anexă care împlineşte dorinţe. Or Dumnezeu vrea ca tu să devii dumnezeu! Asta e prioritatea, nu să ai un serviciu... El ar dori ca tu să ai curajul să trăieşti chiar şi în lipsă, dar să alegi Viaţa cea adevărată. De ce? Pentru că, dacă ţi-ar îndeplini dorinţele ca un părinte care-şi răsfaţă copilul ţinându-l mereu în braţe, tu n-ai mai învăţa niciodată să mergi pe picioarele tale.

Eu, Adriana mea dragă, îţi spun un lucru mare acum: bucuria de a trăi nu vine de la cele pământeşti. Oricât am avea şi oricâte am face nu avem bucurie fără Dumnezeu. Priveşte în jurul tău: vezi oameni pe care îi invidiezi pentru că au ce nu ai tu. Dar au bucurie? Nu ţi-aş fi spus aceste cuvinte, poate grele pentru vârsta ta duhovnicească, dacă tu nu mi-ai fi scris că doreşti bucuria de a trăi. Dacă asta vrei va trebui să renunţi la aşteptarea ca "totul să meargă bine"! În această lume nu se poate ca totul să meargă bine. În această lume vom avea necazuri. Dar Domnul ne dă puterea să le biruim cu Biruinţa Lui şi să intrăm în Bucuria Lui. Nu după moarte, ci acum. Astăzi! Alege Bucuria, Adriana.

Orientează-te către Domnul, ia-ţi crucea şi urmează Lui! Vei afla bucuria de care eşti însetată. Dacă însă te opreşti doar la "a avea", eu nu te pot ajuta. Caută Împărăţia mai întâi şi toate se vor adăuga ţie,! Domnul nu minte!

Cu încredere şi dragoste în Domnul,

M. Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar