Mi se rupe inima că nu se bucură şi ea alături de noi

Versiune tiparTrimite unui prieten

Măicuţă, de câteva săptămâni mă tot cert cu mama mea, întrucât eu vreau să mă mut la prietenul meu şi ea nu vrea, că zice că trăim în păcat şi nu e bine. Într-adevăr ştiu că nu e bine să te culci cu prietenul înainte de căsătorie, dar nu ne mutam împreună pentru acest aspect, ci pentru că ne iubim şi am vrea să vedem dacă ne înţelegem în vederea unei posibile căsătorii. Cum să o fac pe mama mea să înţeleagă şi să nu ne mai certăm, mi se rupe inima că nu se bucură şi ea alături de noi, că noi suntem fericiţi şi că ne înţelegem, dar dacă aş face cum vrea ea am fi noi trişti şi ea fericită... ce să fac?
M. E.

Vă mulţumesc anticipat!

Acest păcat va aduce după sine chiar moartea iubirii voastre! Dacă vă iubiţi, căsătoriţi-vă acum şi, cu harul lui Dumnezeu, nu veţi mai avea nevoie de potrivire! Altfel vă veţi face să suferiţi mult şi pe voi şi pe cei din jur!

Mama ta suferă pentru că îţi simte, cu inima ei de mamă, viitoarea ta dezamăgire şi suferinţă şi amărăciunea pe care o va aduce păcatul în viaţa ta. Şi să ştii, copile, că nimeni pe pământ nu te va iubi mai dezinteresat şi mai profund ca mama ta! Dacă nu o poţi asculta, asumă-ţi viitoarele suferinţe fără să dai vina pe Dumnezeu, pe iubit, sau pe alţii! Tu, acum, alegi şi tu vei fi singură în durerile tale, chiar dacă cei din jur îţi vor fi aproape!

Pe drumul binecuvântat de Dumnezeu, suferinţele sunt în mâna Lui, pentru că omul i le încredinţează!

Curaj, fetiţa mea! Nu te lăsa trasă de o iubire care nu are binecuvântare nici de la Dumnezeu şi nici de la părinţi pentru a merge mai departe!

Eu vă înţeleg, pe voi doi, care vă iubiţi acum, dar voi nu vă veţi mai înţelege unul pe altul când va trece atracţia... Apoi, dacă nu vă veţi "potrivi" ce veţi face? Veţi căuta altul, alta? Până când? Şi cu trupul tău cum te vei duce lângă alt bărbat? Ştiu că astăzi se poate! Ştiu că e uşor! Dar ştiu şi câtă suferinţă presupune asta! Poate te înduri să alegi calea Nunţii!

Cu nădejde că mă auzi,

M. Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar