Mă gândeam că cei care fac seminarul ar putea să-şi facă poze înainte de seminar şi după terminarea seminarului

Versiune tiparTrimite unui prieten

Când v-am scris primul e-mail eram într-o stare de împietrire a inimii şi de delăsare, nu mai eram eu. Şi ce rău îmi mergeau toate! Atunci am căutat pe net exact cuvintele "sfaturi duhovniceşti"! Şi aşa am găsit mai multe situri ortodoxe, printre care şi pe dumneavoastră, şi nu v-am mai dat drumul din mână, simţeam că am găsit "barca de salvare".
Acum e mult mai bine, problemele mari pe care le aveam s-au dus: cu A. mă înţeleg bine, e copilul cuminte, inteligent şi iubitor care era de când l-am născut, C. face rar crize de furie şi nu le mai văd ca pe o nenorocire, ca şi cum gata, urmează divorţul. Ne-am reînnoit declaraţiile de iubire... Chiar şi pe faţa mea se vede că sunt altfel şi mă gândeam că cei care fac seminarul ar putea să-şi facă poze înainte de seminar şi după terminarea seminarului şi rezultatele se vor vedea pe faţă.

C.

La început m-a amuzat mesajul tău, dar apoi m-am bucurat şi i-am înţeles importanţa. Aş vrea doar să mai adaug faptul că ceea ce spui e o mărturie vie a legăturii vii şi de nedistrus dintre trup şi suflet. Trupul e arătarea văzută a nevăzutului din noi! Şi, iertarea, aşa cum e poruncită şi lucrată de Dumnezeu în noi, e o lucrare a sufletului care nu poate să nu aibă urmări asupra trupului. Sunt mulţi cei care s-au vindecat de boli grele prin iertare. Aşa că te cred că suntem mai frumoşi când iertăm şi binecuvântăm!

Doamne, dă ca fiecare om să dorească această frumuseţe care nu are nevoie de farduri scumpe şi de operaţii estetice!

Mulţumesc, copila mea!

Cu dragoste şi recunoştinţă,

M. Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar