În legătură cu mesajul lui M.E.

Versiune tiparTrimite unui prieten

Am citit mesajul lui M.E. şi al doamnei Anca.

Vă spun că şi eu gândesc la fel ca şi M.E. Eu sunt singură şi mă gândeam că dacă voi avea un prieten şi se va pune problema căsătoriei, voi vrea să stau câteva zile cu el în apartament să-l cunosc. Să vedem dacă ne potrivim. Da, asta gândesc, să vedem dacă ne potrivim. Dacă nu, atunci ne vom despărţi. A potrivi nu înseamnă pentru mine dacă ne potrivim şi la pat. Să ne cunoaştem ca personalitate, caracter, ca OM. NU VĂD NIMIC RĂU ÎN ASTA. Sau, vă întreb, este ispita trupească aşa de mare încât nu se poate rezista stând împreună o perioadă?

Dacă i-aş spune părintelui gândul ăsta nu ştiu dacă m-ar lăsa... dar voi asculta de el, chiar de va fi să plâng eu şi să se bucure el. Ştiţi de ce gândesc aşa? Pentru că văd familii în care soţii se ceartă, n-au ajuns să se cunoască foarte bine, şi trăiesc suportându-se unul pe altul, nu iubindu-se. V-am spus, pentru mine a te potrivi nu înseamnă a-ţi oferi trupul băiatului. Dacă vrea asta atunci "la revedere". Numai că atunci iubirea este aşa de mare încât nu mai vezi nimic şi aluneci uşor. Am auzit la radio că multe fete şi-au pierdut fecioria de la o simplă petrecere şi nici măcar nu se gândeau că se va întâmpla asta, d’apoi să stai o perioadă împreună????!!!!

Adina

Mă doare inima văzându-ţi naivitatea! Dar mă şi mângâi cu gândul că Domnul, văzându-ţi naivitatea, te va lumina fără să te lase să suferi consecinţele acelor probe pe care le doreşti.

Înţeleg de ce vreţi voi, copii dragi, să faceţi probe, pentru că nu vreţi să trăiţi ca părinţii voştri care s-au bătut şi rănit fără milă, nici de voi şi nici de ei. Dar zadarnică vă va fi proba fără Dumnezeu!

Numai şi numai viaţa după poruncile lui Dumnezeu, viaţa care are la bază iubirea iertătoare şi respectul profund pentru chipul lui Dumnezeu din om, va putea să vă scoată din blestemul acesta al violenţei, beţiei şi desfrâului care se propune astăzi ca model. Vezi, Adina, ceea ce vă făcea pe voi să suferiţi când eraţi copii, şi îi face şi astăzi pe copii să sufere, devine acum un firesc. Asta e moartea adusă de păcat! Să ne rugăm, copil drag, să ne rugăm să nu rămânem unde este această scrâşnire cumplită a dinţilor!

Cu drag şi milă sfâşietoare,

M. Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar