Cum să nu mai fiu bulversată?

Versiune tiparTrimite unui prieten

Peste 4 zile o să împlinesc 22 de ani şi mi se pare că nu sunt atât de pregătită pentru a-mi lua viaţa în piept. Pe fiecare an ce trece am tot mai multe întrebări nelămurite, parcă sunt un copil imatur. Mi se pare că toată lumea evoluează, este mai bună, iar eu parcă nu-mi găsesc locul. Peste un an o să termin Facultatea de Fiziokinetoterapie şi am o mare teamă de viitor. Mai toată lumea are relaţii (pile), iar eu mă simt a nimănui. Nu mă plâng prea tare, dar sunt descurajată. Am cam multe momente de slăbiciune. Preotul meu duhovnic îmi spune să am răbdare şi să zic: "Doamne, eu sunt mică. Fie voia TA".
Cum trebuie să mai fiu, Măicuţă?

CUM să nu mai fiu bulversată?

SĂ VĂ AJUTE DUMNEZEU!

Elena

Deşi am întârziat mult cu răspunsul, te rog să primeşti urarea mea de "La mulţi ani! Şi să creşti mare, să te maturizezi şi să devii conştientă că eşti copilul iubit al lui Dumnezeu şi nu a nimănui"!

Când mă întrebi "Cum trebuie să mai fiu, Măicuţă?", îmi vine în minte un singur răspuns: Fii ca tine, fii cum eşti! Pentru că numai fiind cum eşti vei putea deveni cum eşti chemată de Dumnezeu să devii! Dacă vei încerca să te construieşti după un model străin de cel sădit de Dumnezeu în tine de la zămislire, chipul Său în adâncul tău, vei rătăci şi vei suferi mult. Nu te uita cum sunt alţii! Nu te uita cum e lumea! Priveşte la Domnul!

Concret: primeşte aluatul vieţii şi persoanei tale ca pe un dar de la Dumnezeu, aşa cum este el, cu bunele şi mai puţin bunele lui, cu slăbiciuni şi neputinţe cu tot şi acceptă că sunt ale tale. Apoi, mergi cu darul acesta la Sfântul Altar şi încredinţează-l Lui în timpul Sfintei Liturghii, după ce ai făcut cele de cuviinţă pentru asta: să te spovedeşti, să te împaci cu cei care te-au supărat, să-i binecuvântezi pe cei ce te blestemă şi te ocărăsc şi toate cele cerute de Domnul. Aşadar, încredinţează-ţi darul acolo şi aşteaptă ca Domnul să primească ale Sale dintru ale Sale şi să le transforme cu harul Lui în loc potrivit ca să-Şi plece capul... Primeşte-L şi ocroteşte-L în inima şi în viaţa ta şi El te va creşte cum numai El ştie!

Asta e lucrarea noastră: să-L primim, să-I facem loc în noi! E atât de simplu! Adevărat, că nu e uşor, dar Însuşi lucrează împreună cu noi la aceasta!

Curaj!

Cu încredere şi drag,

M. Siluana

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar