România va experimenta inconștient (?) pe populația țării… produsul cancerigen initium

Versiune tiparTrimite unui prieten

România va experimenta inconştient (?) pe populaţia țării… produsul cancerigen initium

Pe baza datelor de mai jos, în calitate de senator ales de cobaii români să-i reprezinte în Parlamentul Naţional, am cerut pe cale oficială MINISTERULUI SĂNĂTĂŢII, AUTORITĂŢII NAŢIONALE SANITAR-VETERINARE și MINISTERULUI AGRICULTURII să stopeze imediat testarea acestor produse pe români și să îmi explice de ce tocmai România alege să fie prima țară la nivel mondial unde se testează aceste produse! Este însă nevoie de susţinerea puternică a societăţii civile și a tuturor celor care cred că România nu trebuie să devină un imens lagăr unde se fac teste chimice pe populaţie! (senator Iulian Urban)

9 January, 2010 15:05 PM

Experimentul "Codex Alimentarius" începe cu România. De la 31 decembrie 2009, guvernul a fost obligat să înceapă implementarea "Codexului", alături de alte 165 de state semnatare (95% din populaţia planetei).

"Codex Alimentarius" este un pachet de norme după care se vor alimenta populaţiile țărilor semnatare. Acesta porneşte de la principiul că Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea natural, ca atare se va trece la hrană artificială, din produse chimice, cea modificată genetic etc. Adepţii Teoriei Conspirației susţin că măsura nu este altceva decât una de exterminare, care va reduce populaţia globului la cca două miliarde, o masă mult mai uşor de hrănit și de controlat de forțele oculte.

Nu a trecut o lună și iată că apare ştirea că România este prima țară din lume care va folosi în agricultură un compus chimic pe bază de initium, un ingredient activ din noua clasă a substanţelor chimice impuse de "Codex Alimentarius". Produsele vor fi furnizate de compania germană BASF și vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi și ceapă. Pentru publicul larg se spune că "beneficiile pe care le-ar aduce această substanţă sunt legate în primul rând de combaterea dăunătorilor, dar, totodată ea micşorează și durata în care se obţine recolta." După ce acest produs va fi experimentat în România, urmează să fie omologată utilizarea lui și în Olanda, Germania, Franţa, SUA, Canada și Marea Britanie.

Neoficial, conform cercetătorilor care combat "Codex Alimentarius", folosirea produselor cu initium sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţă, care intră rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism. De pilda un mg de initium intrat în organism o singură dată se elimină în aproape un an. Or, daca acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, aşa cum initium ajuta la creşterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mărirea tumorilor maligne. (S.L.)

Cobaii români sunt aşteptaţi să se mute de la Ministerul Sănătăţii la Ministerul Chimiei, pardon, al Agriculturii. Am primit pe email, trimis de către un utilizator, următorul text (am constatat că sursa este aici)... M-am uitat pe site la BASF
http://www.basf.com/group/pressrelease/P-10-110 și da, suntem prima țară care experimentează asta, adică produsele pe baza de Initium. Probabil, în accepţiunea lor, ar trebui să fim mândri de asta.

Deci, sunt două produse, Enervin™ și Zampro™. Ceea ce m-a uimit un pic a fost fraza următoare: ”Because of the very favourable environmental profile of Initium, the products were authorized in the record time of four years,” said Roland Ringel, Head of the Initium Global Development Project.

Adică, alte produse aprobate în ritm alert? OK, hai să ne uităm ce studii au stat la baza aprobărilor – mai ales că mă interesează impactul asupra sănătăţii oamenilor. Să le luăm în ordinea... comunicărilor găsite de mine:

4 dec 2008

Se anunţă ca primele țări care vor testa noile minunăţii de Initium vor fi țările din America de Sud (știu... alţi cobai specializaţi), Europa era anunţată pentru 2011!!! Și totuşi România este premieră mondială? De ce? Sud americanii s-au răzgândit? De ce? CE ANUME i-a făcut să se răzgândească? Și acolo foamea de şpăgi în rândul guvernanţilor și parlamentarilor este cel puţin tot atât de mare ca și în Europa Centrală și de Est. Aşadar, țările din America de Sud AU REFUZAT să îşi transforme cetăţenii în cobai, și unde în lumea asta mare se pot găsi nişte fraieri? Aţi ghicit! Initium și mai cum? Numele provizoriu este ametoctradin. Este un fungicid din clasa Pyrimidylamine / Triazolopyrimidine uluitor de puternic a cărui structură chimică o puteţi consulta aici: http://www.alanwood.net/pesticides/ametoctradin.html.

AMETOCTRADIN-ul este pur și simplu CRIMINAL. De exemplu de pe acest site http://www.pesticideinfo.org/Detail_Chemical.jsp?Rec_Id=PC43415 aflăm că produsul prezintă [traduceti voi!] " Toxicity to humans, including carcinogenicity, reproductive and developmental toxicity, neurotoxicity, and acute toxicity.

Iar aici, este fisa din UK a substanţei cu pricina:
http://sitem.herts.ac.uk/aeru/iupac/Reports/1648.htm.

Și da, aţi văzut bine, NU EXISTĂ DATE despre impactul asupra oamenilor. De fapt nu există NICIUN FEL DE DATE PUBLICE, DATE EVALUATE responsabil! LA ”mama” UE găsim că “jucăria” a fost aprobată în 9 iulie 2009! Iar termenii sunt uluitori: “dosarul PARE să împlinească…” ”este considerat, în principiu…” Problema este că raportul de evaluare (DAR) pe care se bazează concluziile minunaţilor de la EFSA NU era peer-reviewed (evaluat de alţi cercetători) la momentul când au tras ei concluziile și au dat recomandarea.

Scrie chiar în raport:
“As the DAR has not yet been peer reviewed, the conclusions reached in this reasoned opinion have to be considered as provisional and might be reconsidered once the peer review under Directive 91/414/EEC has been finalized”.
Și nu cred că este nici acum, pentru că altfel ar fi fost publicat. Sau poate a fost publicat pe undeva și eu nu l-am găsit. ORICUM, să dai recomandări pentru introducerea unei substanţe în circuitul alimentar FĂRĂ să ai studiile evaluate la sânge, este cam la fel de “ştiinţific” cu a vaccina oameni cu un vaccin netestat. Deci povestea se repetă, doar că acum la nivel de substanţe folosite în agricultură.

Un vaccin poţi să-l refuzi... încă. Dar cum te fereşti de astfel de experimente în condiţiile în care legea nu impune avertizarea consumatorilor? ”fraierilor, sunteţi cobaii unui experiment”. Și cine-și asumă răspunderea pentru toate consecinţele potenţiale? Unde sunt evaluările independente? Unde sunt datele care să arate efectele la nivelul corpului uman, date care să provină din cercetare? Din datele existente nu poţi să spui decât că există substanţa și că va fi testată în România. În rest, trebuie să-i credem pe cuvânt pe cei de la EFSA că substanţa este inofensivă pentru corpul uman. Dar nu au cu ce să dovedească asta. Tot cam aşa, cu crezut pe cuvânt a fost și cu altele… Cine și ce şpăgi a luat ca să se aprobe aşa ceva în România? De ce s-a schimbat locaţia testărilor (iniţial erau țări din America de Sud!)? De ce nu s-a făcut testarea direct în Olanda, unde au făcut majoritatea cercetărilor și evaluărilor? CINE ȘI-A PERMIS SĂ TRANSFORME CETĂŢENII ROMANI ÎN COBAI FĂRĂ SĂ LE CEARĂ ACORDUL? CINE A SEMNAT PENTRU APROBAREA ACESTUI EXPERIMENT?

Vaccinurile și medicamentele mai poţi să le refuzi, dar aici oamenii vor fi pur și simplu captivi și otrăviţi fără să ştie. Asta se cam cheamă crimă; ştiinţifică de altfel, cu acte în regulă.

CE ŞTIM DESPRE ENERVIN ?

România este prima țară din lume ce autorizează utilizarea fungicidelor pe baza de initium, care, potrivit companiei germane BASF, vor ajuta cultivatorii de viță de vie să obţină mai rapid o producţie de calitate înaltă, relatează publicaţia Business Review consultată de Agerpres.

Compania germana a indicat că în afară de produsul conținând initium pentru struguri, care va fi disponibil în România din 2010 sub numele de Enervin, a fost autorizată și folosirea produsului Zampro, un fungicid pe baza de initium pentru culturi speciale de cartofi, roşii, castraveţi și ceapă - TOATE SUNT PRODUSE DE PRIMĂ NECESITATE, CARE SE VOR CONSUMA ZILNIC!!!

Potrivit companiei, ambele produse au fost testate temeinic și rezultatele au indicat o selectivitate înaltă și o eficacitate împotriva vestejirii și a ciupercilor ce atacă plantele… Agricultorii români doresc să concureze cu succes pe piaţa europeană. Din acest motiv există un mare interes în domeniul tehnologiilor inovatoare. Produsele noastre de protecţie a culturilor, compatibile cu mediul și cu eficacitate sporită, vor permite cultivatorilor de viță de vie și fermierilor să obţină recolte de bună calitate, având numai un nivel minim de reziduuri, în concordanță cu normele UE’ , a declarat Michael Hess, director al Central Europe Crop Protection.

Produsele pe bază de initium se vor adăuga altora, cum ar fi recent lansatul produs Cabrio Top, un fungicid complex pentru struguri. Alături de Enervin, Cabrio Top urmează să devină un produs important în domeniul protecţiei plantelor, al strugurilor în România, menţionează publicaţia citată. Totodată, produsele pe bază de initium urmează să fie omologate în Olanda și Marea Britanie în prima jumătate a anului 2010, după care vor urma și alte țări europene. Din 31 decembrie 2009 România este membră Comisiei Codex Alimentarius. Acest lucru a stârnit multe discuţii contradictorii cu privire la faptul că în acest an, conform Codexului, ţara noastră va trebui să experimenteze un fungicid al companiei germane BASF, fungicid care conţine un produs chimic extrem de toxic, INITIUM, folosit în culturile de vie, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă. Gheorghe Mincinicopski, directorul Institutului de cercetări alimentare, a declarat că un gram de INITIUM care este îngurgitat odată în organism are nevoie de un an pentru a fi eliminat. De ce România s-a oferit să facă aceste teste care au fost programate să fie făcute în alte ţări din Asia şi Africa, deocamdată doar foştii și actualii guvernanţi pot să ne spună. România a avut o şansă enormă, aceea a agriculturii bio pe care însă se pare că a pierdut-o în tot felul de tratate şi tratative de preaderare, aderare sau postaderare. Dar să ne întoarcem puţin în istorie şi să vedem cine este acest Codex Alimentarius şi ce vrea el. Denumirea Codex Alimentarius provine din limba latină şi se traduce prin legea produselor alimentare sau codul produselor alimentare. Codex Alimentarius este o colecţie de standarde alimentare adoptate la nivel internaţional, care au ca scop declarat protecţia sănătăţii consumatorilor şi asigurarea practicilor corecte în comerţul alimentar. Cârcotaşii spun că acest Codex Alimentarius intenţionează să pună în afară legii orice metodă alternativă în domeniul sănătăţii cum ar fi: terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare şi a vitaminelor şi tot ceea ce ar putea constitui mai mult sau mai puţin un potenţial concurent pentru industria chimiei farmaceutice. Acelaşi director al Institutului de cercetări alimentare, Gheorghe Mencinicopski, merge până acolo încât spune că pentru a putea să-şi faci seara un ceai de tei va trebui să iei reţetă de la medicul de familie deoarece din toate produsele naturiste existente acum pe piaţă nu vor mai rămâne decât foarte puţine. Străbunicul industriei farmaceutice este Bill Rokefeller care a început prin a vinde fiole de petrol pretinzând că este un fel de panaceu... Înainte de al doilea război mondial, Rokefeller s-a asociat cu IG Farben din Germania care în 1941 construieşte cea mai mare industrie chimică din lume la Auschwitz, profitând de mâna de lucru din lagărul de concentrare pentru fabricarea gazului Zyklon B. La procesul de la Nürenberg au fost declaraţi vinovaţi de genocid, sclavie, furt şi alte crime, 24 de responsabili ai Companiei IG Farben.

Tribunalul de la Nürenberg a divizat Compania IG Farben în BASF, BAYER şi HOECHST. Odată eliberaţi, în 1952, cei care se aflaseră în conducerea Companiei IG Farben s-au infiltrat în economia germană, ocupând funcţii foarte importante. Până în anii ‘70 consiliul director pentru societăţile BASF, BAYER şi HOECHST era constituit din membrii ai partidului nazist „Tradiţia” cartelului de la IG Farben a continuat sub un alt nume: „Asociaţia pentru Industria Chimică”. În 1955, industria chimică farmaceutică mondială a fost regrupată sub auspiciile Camerei de Comerţ Internaţional a Naţiunilor Unite şi Guvernului German. Eforturile lor comune au fost transferate sub numele de cod CODEX ALIMENARIUS. Începând cu iulie 2005, directivele Codex-ului Alimentarius enunţate de către Directiva Europeană în ceea ce priveşte suplimentele alimentare, trebuie aplicate sub ameninţarea sancţiunilor financiare. Iată în ce constau acestea:

Este vorba de a elimina orice supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi înlocuite de 28 de produşi de sinteză farmaceutică (aşadar toxici), care vor fi dozaţi şi vor fi disponibili numai în farmacii, pe bază de prescripţie medicală. Magazinele noastre de produse naturiste şi suplimente alimentare vor rămâne pe raft numai cu 18 produse, atâtea câte sunt pe lista Codex-ului.

Tot ceea ce NU este pe listă, de exemplu coenzima Q10, glucosamine etc., vor fi ilegale şi asta nu înseamnă că vor fi numai cu prescripţie, ci vor fi ILEGALE adică „foloseşte-le şi te duci la închisoare”.

Medicina naturistă cum ar fi acupunctura, medicina energetică, ayurvedică, tibetană etc, va fi progresiv interzisă nu în mod expres ci mai pe ocolite.

Agricultura şi alimentaţia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, interzicând din principiu aşa numita agricultură bio. În 2001, 12 substanţe chimice despre care se ştie că sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise în mod unanim de 176 de ţări, inclusiv de SUA. Ei bine, Codex Alimentarius aduce înapoi 7 dintre aceste substanţe interzise. Sub regulile Codexului, aproape toate alimentele trebuie iradiate (conserve, fructe și legume proaspete). Radiaţiile ionizate distrug TOATE ENZIMELE ȘI VITAMINELE DIN aceste produse. Cum nu avem decât să mâncăm roşii cu INITIUM, să aşteptăm să vedem dacă murim ca să ştie UE dacă fungicidul nemţilor este sau nu toxic.

Cred că ar fi mai bine să încerce să ne dea fungicidele cu linguriţa. Efectul lor ar fi mult mai rapid!

Aşadar, dacă eşti împotriva folosirii acestei substanţe, poti semna dacă vrei petiția online:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p66425048.html

Donează pentru construcția Mănăstirii și a Centrului

Donează o singură dată

Donează lunar